ceturtdiena, 2016. gada 7. jūlijs

Restorāns svētkiem un darba sarunām

Gan labs restorāns, gan arī konferenču zāle ir jebkuras snormālas viesmīlības iestādes kompleksā, taču, ja Jūs gribat tiešām lielu pakalpojumu klāstu - nāciet uz Baltvilla! Te ir nodrošināta gan rehabilitācija un ārstnieciskā vingrošana, savukārt mātes ar mazajiem draudzīgi uzņems ne tikai Baltvilla restorāns, bet arī bēbīšu skola kompleksā izvietotajā veselības centrā.



Viesnīcas baltvilla restorāns ne tik vien izvietots brīnišķīgā atrašanās vietā, bet papildus nodrošina lieliskas maltītes. Restorāns darbojas augstas klases šefpavāra vadībā, tādēļ Jūs varēsiet būt pārliecināti, ka restorāns un piedāvātā maltīte vienmēr ir augstākajā kvalitātē. Siltā laikā restorāns paplašinās arī uz terases, kur nenoliedzami pilnvērtīgi iespējams baudīt iedvesmojošo skatu uz Baltezeru. Tad, ja konferenču zāle tiek noīrēta kādiem semināriem, Jums restorāns būs pieejams arī pusdienu un kafijas pārtraukumiem.

KONFERENČU ZĀLE JŪSU SEMINĀRIEM
Biznesa cilvēkiem viesnīcā Baltvilla būs pieejama ne viena vien konferenču zāle, tieši tādēļ nebūs grūti piemeklēt savām situācijai piemērotas konferenču zāles. Katra konferenču zāle būs izīrējama pilnā aprīkojumā, bet ja paredzēts kāds speciāls pasākums - Baltvilla darbinieki parūpēsies, ka konferenču zāle tiek aprīkota atbilstoši Jūsu prasībām.

REHABILITĀCIJA PALĪDZĒS UZKRĀT SPĒKUS
Tad, ja Jums būs vajadzīga rehabilitācija pēc slimošanas vai rehabilitācija pēc spēcīgas traumas gūšanas, Baltvilla veselības aprūpes centrs Baltezers būs vieta, kurā atgūt spēku. Rehabilitācija tiek piedāvāta visiem, kuram ir nepieciešama ārstnieciskā vingrošana un fizioterapija. Gluži tāpat veselības aprūpes centra sortimentā ir rehabilitācija un ārstnieciskā vingrošana jauniešiem un bērniem ar kustību vai stājas traucējumiem. pie Baltvilla. Ja Jūs interesē ārstnieciskā vingrošana, tad nāciet uz veselības aprūpes centru, kur tiek nodrošināta ārstnieciskā vingrošana ne vien atsevišķi, bet arī kopā ar citiem!

Vairāk informācijas- https://www.baltvilla.lv/veselibas-centrs/terapija/fizioterapija/arstnieciska-vingrosana/!

JŪS AR JŪSU ZĪDAINI GAIDĪS BĒBĪŠU SKOLA
Jaunajām māmiņām un zīdaiņiem sagatavots piedāvājums ir bēbīšu skola Baltvillai blakus esošā veselības centra telpās. Bēbīšu skola ļauj noskaidrot interesējošus jautājumus attiecībā uz zīdaiņa attīstību, pastrādāt pašai ar mazuli un iesaistīties diskusijās ar citām māmiņām.. Bez tam bēbīšu skola dod iespēju no sertificētas ergoterapeites uzzināt, kā varēsiet veicināt mazā saziņas spēju izkopšanu. Viesnīcas Baltvilla veselības aprūpes centrs vienmēr būs vislabākā vieta, kurā pieejama rehabilitācija, praktizējama ātrstnieciskā vingrošana un māmiņām nodrošināta bēbīšu skola!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru