svētdiena, 2016. gada 10. jūlijs

Izvēlies Berendsen servisu!

Katras firmas īpašnieks zina, cik liela nozīme ir uzņēmuma telpu iekārtojumam, īpaši, ja tur uzturas klienti. Ja vēlies ne tikai rūpēties par efektīvu, klientiem un darbiniekiem tīkamu iekārtojumu, bet arī pilnveidot uzņēmuma tēlu, izvēlies Berendsen pakalpojumus.
Berendsen piedāvājumā dažādi pakalpojumi, piemēram, higiēnas serviss. Berendsen piedāvātais sanitārās telpas aprīkojums palīdzēs radīt tīru vidi gan vērienīgos uzņēmumos, gan mazās firmās un birojos. Higiēnas aprīkojums ir īpaši nozīmīga lieta, lai garantētu patīkamu darba vidi gan kolēģiem, gan kompānijas klientiem. Modernajā un funkcinonālajā tualetes telpu aprīkojumā ietilpst dažādas noderīgas lietas, piemēram, ziepju dozatori. Uzņēmuma piedāvājumā esošie putu ziepju dozatori ir praktiski un ērti lietošanā, turklāt putu ziepes ir īpaši efektīvs risinājums. Ziepju dozatori veidoti tā, lai  ar vienu spiedienu  rokās nonāktu precīzi 0,4 ml putu ziepju. Pateicoties precīzajam daudzumam un koncentrētajai konsistencei, tualetes apmeklētājiem nav lieki jāpatērē ziepes un ūdens. 

TUALETES BIRSTE , KĀ ARĪ CITA VEIDA APRĪKOJUMS - ATBILSTOŠI AUGSTĀKAJĀM HIGIĒNAS PRASĪBĀM 

Aprīkojumā ietilpst arī gaisa atsvaidzinātāji. Atšķirībā no citām gaisa atsvaidzinātāju sistēmām, Berendsen gaisa atsvaidzinātāji neizplata gaisā sīkas, nepatīkamas kristāliskas daļiņas. Tā vietā aromāts izdalās gaisā pakāpeniski . Atšķirībā no citiem gaisa atsvaidzinātājiem, Berendsen gaisa atsvaidzinātāji neveic smaku maskēšanu. Tie padara smakas neitrālas. Tādēļ  tualetes telpa smaržos jauki vienmēr. Atsvaidzinātāja darbības pamatā ir neliels patentēts siltumelements, kas nesatur smagos metālus, savukārt aromāts nesatur pazīstamos alergēnus.

Savukārt, Berendsen tualetes birste ir ne tikai higiēnisks, bet arī dizainiski gaumīgs sanitārais risinājums. Ar to  sanitārajās telpās vienmēr būs tīra un higiēniska tualetes birste.  Tualetes birste  ievietota vienreizējas lietošanas tvertnē, kas jānomaina pēc noteikta grafika.  Regulāra nomaiņa un antibakteriālā virsma nodrošina augstu higiēnas līmeni. Ar gaumīgo un eleganto dizainu šī tualetes birste lieliski iederas pārējo preču klāstā.

BERENDSEN PIEDĀVĀJUMĀ ARĪ VIRTUVES DVIEĻI - KVALITATĪVI UN FUNKCIONĀLI

Berendsen Tekstila Serviss klientiem nodrošina vēl kādu pakalpojumu –  kokvilnas dvieļu nomu . Tas nozīmē, ka lietotie virtuves dvieļi pēc noteikta laika tiek apmainīti pret jauniem. Virtuves dvieļi paredzēti lietošanai arī birojos, uzņēmumos, kafejnīcās un citās vietās. Domājot par klientu ērtībām, Berendsen nodrošina tīrus virtuves dvieļus katru nedēļu. Šie virtuves dvieļi neatstāj pūkas uz glāzēm un citiem traukiem. Virtuves dvieļi labi pilda savas funkcijas - virtuves dvieļi izgatavoti no kvalitatīvas kokvilnas.
Tas nebūt nav viss - Berendsen piedāvājumā arī maināmo paklāju serviss un mopu noma.

Arī tie palīdzēs atvieglot ikdienu. Berendsen pārstāvji darbojas vairākās Latvijas pilsētās. Kompānijas darbinieki vienmēr būs priecīgi sniegt konsultācijas par labākajiem risinājumiem .

Virtuves dvieļi, tualetes birste, ziepju dozatori, gaisa atsvaidzinātāji , kā arī citas higiēnas lietas - viss sakārtotai videi lielos un mazos uzņēmumos! Apmeklē http://www.berendsen.lv/ un uzzini vairāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru