svētdiena, 2016. gada 10. jūlijs

Esi vienmēr formā!

Lieliska pašsajūta, izskats un veselība ir tas, par ko domā gandrīz ikviens. Mūsdienās ir daudz iespēju, kā gādāt par sevi, viena no tādām ir sporta klubs. Labs fitnesa klubs ne vien dāvā iespēju kārtīgi izkustēties, tādā veidā uzlabojot veselību un pašsajūtu, bet arī gūt pozitīvas emocijas. Ja arī Tu meklē vietu, kur sportot, par īsto variantu var kļūt sporta klubs Veselības Fabrika.
Veselības Fabrika ir sporta klubs, kas piemērots ikvienam vecumam un dažādai fiziskajai sagatavotībai. Turklāt, rūpējoties par sportot gribētājiem, šis sporta klubs atvērts gan darba dienās, gan nedēļas nogalēs. Kluba darba laiks darba dienās ir no plkst. 7.00 līdz pat plkst. 22.00, savukārt nedēļas nogalēs - no plkst. 9.00 līdz plkst. 21.00.

GRUPU NODARBĪBAS, TRENAŽIERU ZĀLE, PERSONĀLTRENIŅI 

Fitnesa klubs Veselības Fabrika piedāvā dažādu veidu grupu nodarbības - tur sastapsi gan pasaulē populārās RX Group, gan Latvijas treneru veidotās programmas. Izvēlei, piemēram, veselības vingrošana, daudzu novērtētās pilates, fitness yoga, dinamic yoga, kalanētika.

Fitnesa klubs veido arī personāltreniņus, ko var organizēt gan kluba telpās, gan arī ārpus tām. Ja izvēlēsies šo variants, personāltreneris ieteiks piemērotāko treniņprogrammu un palīdzēs to realizēt!

Protams, klubā ir arī trenažieru zāle. Trenažieru zāle ir ar daudzveidīgu aprīkojumu, turklāt vienmēr vari rēķināties ar zāles trenera sniegtiem padomiem, lai rezultāti būtu vēl efektīvāki.

                                Vairāk uzzini- http://www.vfabrika.lv/nodarbibas/trenazieru-zale/!

KAS JĀZINA, APMEKLĒJOT FITNESA KLUBU

Noturēt motivāciju un ietaupīt finanses palīdzēs sporta kluba abonoments. Sporta kluba abonoments ir labs variants situācijās, kad ir vēlme iepazīties ar kluba darbību, gan arī, piemēram, tad, ja fitnesa klubu vēlies apmeklēt neregulāri vai vēlies apmeklēt kādas īpašas grupu nodarbības. Ieskaties piedāvājumā un izvēlies, kurš ir  Tev vēlamākais sporta kluba abonoments!

Lai trenažieru zāle un citas kluba piedāvātās iespējas būtu pieejami, jānopērk abonoments, kas jāaktivizē viena mēneša laikā. Pirms kluba pakalpojumu izmantošanas būtiski iepazīties arī ar citiem noteikumiem, piemēram - trenažieru zāle patstāvīgiem treniņiem pieejama sākot no 14 gadu vecuma.

PLAŠS PIEDĀVĀJUMS UN DRAUDZĪGAS AKCIJAS

Kluba mājaslapā www.vfabrika.lv izlasāms nodarbību grafiks, kur var uzzināt visu noderīgo informāciju par nodarbību laikiem, kādus piedāvā fitnesa klubs. Ieskaties un izvēlies sev aktuālo nodarbību ! Arī citu informāciju par to, kādus pakalpojumus nodrošina fitnesa klubs Veselības Fabrika, vari sameklēt tā mājaslapā.

Sporta klubs Veselības Fabrika - lielisks ieguldījums savā pašsajūtā! Ieskaties www.vfabrika.lv, lai uzzinātu vairāk!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru