sestdiena, 2016. gada 25. jūnijs

Izdevīgas OCTA un KASKO polises

Visi auto īpašnieki zina, cik cik svarīgi ir apdrošināt auto. Ja arī Tev būtiska auto apdrošināšana, ieskaties iizi.lv piedāvājumā, kur iegādājama gan octa polise, gan arī pieejama kasko apdrošināšana. Turklāt apdrošināšanu ērti iespējams noformēt iizi.lv mājaslapā.
Octa likums paredz, ka ikvienam transportlīdzekļa īpašniekam obligāti nepieciešama Octa polise. Octa ir obligātā civiltiesiskā transportlīdzekļa apdrošināšana. Bez Octa transportlīdzeklis nav tiesīgs piedalīties ceļu satiksmē. To, cik izmaksās Octa polise, nosaka vairāki faktori, piemēram, transportlīdzekļa veids, izmantošanas mērķis un reģistrācijas vieta.

APDROŠINĀŠANAS NOSACĪJUMI

Apdrošināšanas kārtību nosaka Octa likums. Octa likums reglamentē tiesiskās attiecības starp sauszemes transportlīdzekļu īpašniekiem un apdrošinātājiem . Octa likums nosaka, ka ir vairāki apdrošināšanas līguma veidi - standartlīgums, kompleksais līgums, grupas līgums, robežapdrošināšanas līgums, starptautiskais Octa līgums jeb Zaļā karte.

KASKO APDROŠINĀŠANA

Vēl viens auto apdrošināšanas veids ir Kasko. Tā nav obligāta , bet jāņem vērā- ja transportlīdzeklis iegādāts līzingā vai kredītā, tad Kasko ir nepieciešama obligāti. Kasko apdrošināšana nodrošina to zaudējumu kompensāciju, kas radušies automašīnai Tevis radītā ceļu satiksmes negadījumā vai arī automašīnas apzagšanas vai nelikumīgas aizdzīšanas gadījumā. Kasko apdrošināšana pieejama ne tikai vieglajām automašīnām, bet arī motocikliem, autobusiem un kravas auto.

Ja vajadzīga Kasko apdrošināšana, to iespējams nopirkt pie Iizi.lv. Lai iepazītos ar šo piedāvājumu, palīdzēs īpaši izveidotais iizi.lv Kasko kalkulators. Kasko kalkulators ņems vērā ievadītos datus un aprēķinās individuālo piedāvājumu tieši Tavam transportlīdzeklim. Ja vajadzīga Kasko polise, ieskaties iizi.lv - Kasko kalkulators katrā ziņā sniegs tādu piedāvājumu, no kura nevarēsi atteikties.

IIZI.LV PIEDĀVĀJUMĀ ARĪ CITA VEIDA APDROŠINĀŠANA

Iizi.lv piedāvājumā ne tikai Octa polise un Kasko, bet arī citi apdrošināšanas varianti - piemēram, ceļojumu apdrošināšana, īpašumu un negadījumu apdrošināšana. Iizi.lv saviem klientiem sniedz atbalstu vienmēr, kad noticis negadījums. Tu saņemsi ātru un profesionālu situācijas novērtējumu, kā arī skaidrojumu vai notikušais negadījums ir apdrošināšanas gadījums. Neatkarīgi no tā  vai negadījums ir vai nav apdrošināšanas negadījums - apdrošinātājs ieteiks kā rīkoties, lai pēc iespējas mazinātu zaudējumus, lai atrāk atjaunotu objektu vai atrisinātu problēmsituāciju un, protams, iespējami ātri saņemtu pilnu apdrošināšanas atlīdzību.

Ja aktuāla apdrošināšana, izvēlies Iizi.lv. Izdevīga Octa polise, Kasko un citi apdrošināšanas veidi tieši Tavai situācijai. Klientu ērtībām arī pieejams ērts Kasko kalkulators , kā arī citas iespējas ātri un ērti iepazīties ar apdrošināšanas iespējām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru