sestdiena, 2016. gada 23. aprīlis

Vajadzīgs biroja aprīkojums? Ieskaties IT.lv piedāvājumā

Vajadzīgs biroja aprīkojums vai sadzīves elektronika? To ērti nopirkt arī internetā. Tā ir iespēja visu vajadzīgo pasūtīt vēl ātrāk un ērtāk.
Ja vajadzīga augstas kvalitātes datortehnika, biroja aprīkojums, sadzīves elektronika, programmnodrošinājums, AIDC vai POS, vērts ielūkoties IT.LV piedāvājumu klāstā. IT.LV ir viens no lielākajiem datortehnikas izplatītājiem Baltijas valstīs. Uzņēmums specializējas serveru un tīklu aprīkojuma pārdošanā, nodrošinot vairāk nekā 400 tūkstošus tādu pasaulē atzītu ražotāju kā Cisco, Avaya, HP, IBM un vairāk nekā 100 dažādu citu zīmolu preču.


IZVĒLIES IT.LV UN ESI PĀRLIECINĀTS, KA SAŅEMSI LABĀKO
Uzņēmuma mājaslapā it.lv nopērkams ne vien programmnodrošinājums, biroja aprīkojums, sadzīves elektronika, AIDC un POS - uzņēmums piedāvā arī daudzveidīgu informāciju par inovācijām datortehnikas sfērā, kā arī ziņas par ražotājiem, kuru preci šis uzņēmums pārdod.


DAŽĀDU VEIDU PROGRAMMNODROŠINĀJUMS

IT.LV  nopērkama dažāda veida sadzīves elektronika, piemēram, mikrofoni, projektori , austiņas. Ar aktuālo piedāvājumu iespējams iepazīties, atverot konkrētās preces aprakstu. Klientu ērtībām pie katra piedāvājuma redzams, cik eksemplāri atrodas noliktavā. Tas ļaus pārliecināties, ka interesējošā sadzīves tehnika patiešām ir pieejama uzreiz.

Vai plāno labiekārtot biroju un vajadzīgs biroja aprīkojums? Pie IT.LV lieliskākie risinājumi - displeji, printeri, datorpeles, kā arī daudzi citi risinājumi vienkāršākai ikdienai birojā! Lai būtu ērtāk orientēties piedāvājumā un atrast, kurš ir piemērotākais biroja aprīkojums, var izmantot ātrās meklēšanas funkciju, norādot ražotāju, atslēgas vārdu vai partijas numuru.

Ja nepieciešams programmnodrošinājums, IT.LV spēs piedāvāt labākos risinājumus. Sortimentā oriģinālais programmnodrošinājums, turklāt, vajadzības gadījumā var tikt izsniegts lietots vai atjaunots programmnodrošinājums, kā arī programmnodrošinājums, kas noņemts no aprites. IT.LV rīcībā ir lielizmēra noliktava, kā arī partneru noliktavas, tāpēc nepieciešamais programmnodrošinājums pieejams praktiski vienmēr.

ZEMAS CENAS, ĒRTA PIEGĀDE
IT.LV iespējams nopirkt arī AIDC un POS - terminālās sistēmas. IT.LV piedāvā draudzīgas cenas - AIDC, POS , kā arī citas preces tur pasūtāmas par 15 līdz 40 % lētāk kā citur. Neskatoties uz to, ka IT.LV specializācija ir pasaulē zināmu zīmolu jaunie oriģinālražojumi, uzņēmums piedāvā arī atjaunotu AIDC un POS tehniku un  retus, no ražošanas izņemtus, modeļus, kuriem līdzi nāk speciāla garantija. Klienti var būt pārliecināti par sniegto pakalpojumu kvalitāti, jo visu noslēgtā darījuma izpildes procesu - no sagatavošanas līdz pat pasūtījuma nosūtīšanai - kontrolēs Tavs personīgais menedžeris. Tas nozīmē, ka nopirktie AIDC un POS būs kvalitatīvi un kalpos izcili.

Ja izvēlēsies pasūtījumu veikt pie šī uzņēmuma, būsi patīkami pārsteigts arī par piegādes nosacījumiem un ātrumu. Ja izvēlēsies ekonomisko piegādi, pasūtījumu saņemsi apmēram 5 līdz 6 dienu laikā, savukārt, ja lemsi par labu eksprespiegādei, pasūtījums, piemēram, izvēlētais programmnodrošinājums, sadzīves elektronika, AIDC vai POS, tiks piegādāts jau 24 līdz 48 stundu laikā. Specifiskos gadījumos preces piegāde var būt ilgāka, tomēr uzņēmuma darbības principi vēsta, ka visas situācijas tiek risinātas pēc iespējas ātrāk.


Lai uzzinātu plašāku informāciju par piedāvājumiem vai radušies kādi jautājumi, vari sazināties ar uzņēmuma menedžeriem pa tālruni, e-pastu vai aizpildot kontaktformu uzņēmuma mājaslapā.
Izvēlies pārbaudītas vērtības, izvēlies labu servisu, lai būtu drošs, ka iegūsi labākos risinājumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru