piektdiena, 2016. gada 22. aprīlis

Fizioterapija viesnīcā Baltvilla

Plānojat pavadīt brīvdienas lieliskā vietā netālu no Rīgas? Viesnīca Baltvilla ir Jūsu rīcībā! Viesnīca Baltvilla – tas ir kas vairāk par jauku vietu, kur lieliski atpūsties draugu lokā, vienatnē, ar ģimeni. Mūsu viesnīcā ir pieejami lieliskas pastaigas, Baltvilla restorāns, skaistumkopšanas pakalpojumi, konferenču zāles. Viesnīca piedāvā parūpēties par veselību – rehabilitācijas centrs sniedz tādus pakalpojumus kā fizioterapija, sāls terapija, sporta nodarbības, ergoterapija.
KONFERENČU ZĀLES DAŽĀDAM DALĪBNIEKU SKAITAM
Vēlaties īstenot darbinieku apmācību klusā vietā netālu no galvaspilsētas? Viesnīca Baltvilla būs pareizā izvēle!. Mūsu viesnīcas konferenču zāles ļauj noturēt dažāda līmeņa pasākumus ar atšķirīgu dalībnieku daudzumu. Viesnīcas konferenču zāles aprīkotas ar kvalitatīvu audio un video tehniku, gaisa ventilācijas un kondicionēšanas sistēmu, tās pieskaņojamas dažādiem krēslu un galdu izkārtojumam. Pie mums Jūs varēsiet strādāt harmoniskā, jo visas konferenču zāles izveidotas ar dabisko apgaismojumu, ko nodrošina lieli logi ar skatu uz priežu audzi.


FIZIOTERAPIJA JŪSU VESELĪBAS STIPRINĀŠANAI
Fizioterapijas procedūras palīdz izārstēt slimības, kas ir saistītas ar kaulu, locītavu, saišu un muskuļu problēmām. Fizioterapija ir ļoti nepieciešama pie plaušu saslimšanām un sirds un asinsvadu slimībām, lai atjaunotu cilvēka fizisko izturību, līdzsvarotu sirds darbību un normalizētu elpošanu. Fizioterapija, kuru organizē viesnīca Baltvilla, ļaus Jums mazināt ikdienas straujajā ritmā radušos saišu un muskuļu saspringumu, ļaujot izbēgt no diskomforta, locītavu problēmām un sāpēm. Mūsu viesnīcas piedāvātā fizioterapija paredz arī tādus mazāk dzirdētus terapijas veidus kā slinga terapija, motomed kustību terapija, tredmils. Pie mums pieejama fizioterapija arī bērniem.


MŪSU REHABILITĀCIJAS CENTRS ĻAUS PARŪPĒTIES PAR VESELĪBU!
Viesnīca Baltvilla uzņem ne tikai viesus, bet nodrošina dažādus citus noderīgus pakalpojumus, piemēram, šeit strādā Baltvilla restorāns, konferenču zāles, rehabilitācijas centrs. Mūsu rehabilitācijas centrs viesiem sniedz tādas iespējas kā ūdens terapija, klasiskā masāža, fizioterapija. Ir ļoti būtiski par savu bērnu veselību rūpēties jau no agras bērnības, tādēļ mūsu rehabilitācijas centrs piedāvā dažādus pakalpojumus arī bērniem – kustību terapiju mazuļiem, jauno vecāku skolu, vingrošanu bērniem.



BALTVILLA RESTORĀNS – ĪSTIEM GARDĒŽIEM!
Baltvilla restorāns ļāuj jaukā gaisotnē izbaudīt gardus, pārsteidzošus, interesantus ēdienus, kas piederīgi Vidusjūras virtuvei. Viesnīca Baltvilla ļaus baudīt gan atpūtu draugu lokā, gan romantisku vakaru, gan lietišķas vakariņas, jo Baltvilla restorāns nodrošina daudzveidīgas iespējas un maltītes.

VIESNĪCA BALTVILLA – DAUDZVEIDĪGAS IESPĒJAS NETĀLU NO GALVASPILSĒTAS
Ja vēlaties atpūsties, sarīkot lietišķu tikšanos vai parūpēties par savu veselību tuvu Rīgai, izvēlieties mūsu viesnīcas pakalpojumus! Viesnīca Baltvilla – pilnībā aprīkotas konferenču un semināru zāles, mājīgi numuriņi, veselības centrs, restorāns pašā ezera malā. Apmeklējiet baltvilla.lv un iegūstiet visu informāciju par mūsu viesnīcas piedāvājumu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru