pirmdiena, 2016. gada 21. marts

Spa centrs - labākā vieta atpūtai pēc konferences

Ja nepieciešama daudzfunkcionāla viesnīca, „Baltvilla” ir atbilstošs variants – šeit atrodami gan numuriņi, gan telpas konferencēm, un te varat izbaudīt lielisku atpūtu, ko piedāvā spa centrs. Tādēļ, ja grasāties meklēt vietu, kur iespējams rīkot konferenci, šī viesnīca ir, iespējams, labākā izvēle.


SPA CENTRS LIKS JUMS AIZMIRST PAR IKDIENAS PROBLĒMĀM
Vēlies izbaudīt spa ārpus Rīgas? Spa centrs ir katra aizņemta cilvēku sapnis. Ja pēc darba dienas gribat piedzīvot pilnīgu relaksāciju, Jums jāizmēģina viesnīcas daudzveidīgie spa piedāvājumi. Spa centrs ie pieejams jebkuram viesnīcas iedzīvotājam. Analizējot klientu dažādās vēlmēm, spa centrs ir parūpējies par patiešām dažādiem piedāvājumiem – romantiskiem pāriem pie sirds ies spa diviem, bet spa sejai vai ķermenim koncentrēsies uz attiecīgajām zonām. Tādā veidā tiek nodrošināts, ka piemēroti spa piedāvājumi „Baltvillā” atrodami jebkuram, kurš vēlas piedzīvot nesteidzīgu un relaksējošu atpūtu. Jūsu pienākums ir izvēlēties, kuri spa centra pakalpojumi varētu patikt tieši Jums un jādodas uz viesnīcu – spa centrs parūpēsies par visu pārējo.

KONFERENČU TELPAS AR VAIRĀKU VEIDU IETILPĪBU
Konferenču norisei vajadzīgas atbilstošas telpas. To piedāvāt var „Baltvilla” – te atrodas trīs konferenču telpas, un apjomīgākā no tām spēj uzņemt līdz pat 100 cilvēkiem. Tādējādi telpas savam pasākumam te atradīs arī lielas konferences rīkotājs. Jāpiemin arī, ka visas konferences zāles var pielāgot konkrētām vajadzībām, nodrošinot ar vajadzīgo tehniku, mēbelēm, kā arī izkārtojumu. Un, rūpējoties par cilvēkiem ar kustību traucējumiem, konferenču zāles izvietotas ēkas pirmajā stāvā.

KONFERENCES VAR PADARĪT PAR ĪPAŠĀM AR AUGSTVĒRTĪGU SERVISU
Jāapzinās – konferences nav iespējams sarīkot bez attiecīga aprīkojuma. Par to, kas nepieciešams augstvērtīgai konferences norisei, rūpes uzņemsies „Baltvillas” pārstāvji. Te, izvērtējot klientu vēlmes, konferences telpas tiek nodrošinātas ar audio un video ierīcēm, ekrānu un projektoru, tāfeli ar nepieciešamajiem rakstāmpiederumiem, kondicionieri utt. Tāpat konferences starplaikos, kā arī pirms un pēc tās varat pasūtīt kādu no uzkodu piedāvājumiem vai maltītēm. Spa centrs parūpēsies par saspringto muskuļu atslābināšanu. Savukārt, lai konferences dalībniekiem būtu ērtāk, iespējams nakti aizvadīt kādā no numuriņiem.


KONFERENČU ZĀLES — TELPAS, BEZ KURĀM KONFERENCE NAV IEDOMĀJAMA
Bez konferenču zāles sarīkot konferenci nav iespējams. Dažādo ietilpību konferenču zāles, kas pieejamas īrei viesnīcā „Baltvilla”, ir aprīkotas ar visu vajadzīgo. Taču konferenču telpas ir tikai viena no komponentēm, kas ietilpst „Baltvilla” piedāvājumā. Paralēli visām jau pieminētajām ekstrām, konferences rīkotājiem tiek piešķirta patīkama atlaide bāra telpas nomai. Pēc konferenču zāles izmantošanas, pieejama arī vīna degustēšana. Lai neradītu liekus sarežģījumus, tiek piedāvāts „All inclusive” piedāvājums ar iekļautu viesnīcas numuriņu un maltītēm vai uzkodām bez papildus izmaksām.

Ne vien konferences zāli, bet arī atpūtu spa sniegt spēj viesnīca „Baltvilla”. Gribat kādu no šiem piedāvājumiem izmantot? Piesakieties vietnē www.baltvilla.lv jau tagad!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru