piektdiena, 2016. gada 29. aprīlis

Augstvērtīgs tualetes aprīkojums

Paklāji, mopi, higiēnas preces – ja Jums nepieciešama kāda no šīm lietām, Berendsen ir uzņēmums, kas Jums spēs piedāvāt augstvērtīgu servisu.

MOPS GRĪDAS MAZGĀŠANAI – UZKOPIET GRĪDU MAKSIMĀLI VIENKĀRŠI
Ja gribat, lai grīdas virsmas kopšana ir pēc iespējas ērtāka, Jums palīdzēt spēs mops grīdas mazgāšanai. Ar to drīkst kopt dažāda seguma grīdas: koku, laminātu, betonu, linoleju un citas gludas, ūdens izturīgas virsmas. Pateicoties tam, ka mops grīdas mazgāšanai tiek speciāli izgatavots grīdu tīrīšanai, virsmas seguma mūžs tiek pagarināts. Šie arī ir galvenie iemesli, kāpēc mops grīdas mazgāšanai kļūst arvien izplatītāks.


DVIEĻU TURĒTĀJS – INOVATĪVS UN NODERĪGS PRODUKTS
Papīra salvešu vietā gribat izmēģināt ko jaunu? Tādā gadījumā kokvilnas dvieļu turētājs ir pareizā izvēle. Dvieļa ruļļa garums ir 35 metri, un tas ir pietiekami aptuveni 100 roku noslaucīšanas reizēm, bet pēcāk to iespējams izmazgāt un lietot vēl vairākas reizes. Līdz ar to dvieļu turētājs ļauj ietaupīt resursus un saudzēt vidi. Ja gribat, lai arī Jūsu darba vietā vai mājās ir dvieļu turētājs, izvēlaties Berenedsen!


BERENDSEN PRODUKTI – AUGSTĀKĀS KVALITĀTES SERVISS
No dizaina paklājiem līdz šķidro ziepju dozatoriem – tie visi ir Berendsen produkti. Berendsen produkti, pateicoties to plašajam spektram un dizainam, iederas praktiski jebkur. A/S Berendsen Tekstila Servisa sniegtie pakalpojumi tiek piedāvāti jebkurā Latvijas vietā. Uzņēmuma pakalpojumi nav tikai produktu noma – servisā iekļauta arī piegāde un uzstādīšana. Turklāt Berendsen produkti ir ne vien funkcionāli, bet arī ļoti gaumīgi, tādēļ tie iederēsies praktiski katras mājas vai darba vietas dizainā.



DIZAINA PAKLĀJS – PARŪPĒJIETIES PAR SAVA UZŅĒMUMA TĒLU
Dizaina paklājs ir no neilona šķiedras veidots paklājs ar īpašu dizaina risinājumu – tas spēs piesaistīt garāmejošo uzmanību. Vairāku variantu paklāji pieejami berendsen.lv, piemēram, ''Labirints'' dizaina paklājs sarkanā krāsā ar ilustrācijām , dizaina paklājs, uz kura redzama kafijas tase, kā arī citu veidu paklāji. Dizaina paklājs ir derīgs gan no praktiskās, gan reprezentatīvās puses.

HIGIĒNISKU VIDI DARBĀ UN MĀJĀS NODROŠINA ATBILSTOŠAS HIGIĒNAS PRECES
Higiēnas preces – bez tām nav iedomājama tīra un kārtīga tualete. Vairāku veidu higiēnas preces (roku dezinfekcijas putas, gaisa atsvaidzinātāji utt.) atrodamas Berendsen klāstā, turklāt tās pieejamas 10 dažādos krāsu toņos – tādēļ šīs higiēnas preces ir pieskaņojamas jebkurai tualetei. Higiēnas preces ne tikai pilda savu tiešo funkciju – tās rada patīkamu atmosfēru un uzlabo telpas dizainu.

Vēlaties, lai Jūsu tualetes telpā vienmēr būtu tīrība? Berendsen produkti ir tieši tas, kas nepieciešams – iepazīstieties ar uzņēmuma pakalpojumiem nekavējoties!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru