otrdiena, 2014. gada 1. aprīlis

Aktīvās atpūtas sezonas preču iegāde!


Nav nekāds noslēpums, ka tūrisma inventārs, tajā skaitā velosipēdi, skrejriteņi,  tūrisma laivas, teltis un aksesuāri vienmēr nopērkami par mazāku maksu pirms aktīvās sezonas. Tikmēr daudzveidīgais piedāvājums tūrisma preču tirgū ļauj piemeklēt piederumus atbilstoši katra prasībām un noteiktajam budžetam.
Iecienīts veids brīvā laika pavadīšanai visai ģimenei  - protams, izbraucieni ar velosipēdiem. Tie mūsdienās pieejami tik dažādās variācijās un neskaitāmiem ražotājiem, ka izvēles iespējas ir ļoti plašas. Vislabākais Latvijas ceļiem - modelis, kas domāts lietošanai gan atpūtai, gan braucieniem pa lauku ceļiem, piem., MTB (kalnu velosipēdi). Meklējot velosipēdu jāatceras - velosipēda izvēlē jāvadās pēc 2 lietām: velosipēds paredzēts pastāvīgai lietošanai vai tikai hobija līmenī un kāds ir galvenais braukšanas stils (hobija pēc izbrauciens pa parku, sporta sacensībām pa neceļiem u.tml.). Tas ir galvenais, kas ietekmē gan velosipēda izvēli, gan tā aptuveno cenu. Ar bērniem un pusaudžiem ir vienkāršāk - bērniem perfekti noderēs skrejriteņi vai velosipēdi atbilstoši augumam un svaram. Savukārt pašiem mazākajiem, kurus tik svarīgi izvest pavasara/vasaras saulītē un svaigajā gaisā, protams, nepieciešami droši bērnu rati.


Tikmēr ekstrēmākiem pasākumiem noteikti tiek gaidīta pārgājienu un kempinga sezona.  Jebkurš tagad var nopirkt telti un doties kaut vai 1-2 dienu pārgājienā ar ģimeni, izvēdinot prātu pie kāda ezera. Protams, var sastapt arī aktīvu izjūtu meklētājus, kas nolēmuši iekarot Latvijas upes un ezerus. Tā kā upes Latvijā ir ar dažādas laivošanas grūtības pakāpēm, lielākais noteikums - pareiza aprīkojuma, tajā skaitā laivu izvēle. Tiem, kas nevēlas laivu nomāt, ir lieliska iespēja iegādāties laivas un visu pārējo aktīvai atpūtai dabā vienā no Latvijas populārākajiem interneta veikaliem 220.lv.

Viens no zināmākajiem interneta veikaliem Latvijā 220.lv izceļas ar teicamu klientu apkalpošanu un plašu kvalitatīvu preču sortimentu . Par pieņemamām cenām tiek piedāvāti pasaulē zināmu ražotāju velosipēdi, bērnu rati, skrejriteņi, teltis, un laivas, kā arī citu kategoriju aprīkojums, kas tiek vienmēr papildināts ar sezonas precēm. Pievilcīgas cenas, lielas atlaides un ātrā klientu apkalpošana ir pamatā tam, kāpēc 220.lv iemantojis tik lielu pastāvīgu klientu loku, tāpēc, meklējot ne tikai tūrisma, bet arī citas preces, ir vērts būt kursā par veikala jaunumiem un akcijām.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru