ceturtdiena, 2014. gada 3. aprīlis

Izdevīgs aizdevums internetā no 50 Eiro

kredīti
Saņem naudas aizdevumu trīs soļos un tikai 15 minūtēs - ātrie naudas aizdevumi internetā diezgan labi piemēroti cilvēkiem ar negaidītām finansiālajām problēmām. Piereģistrējies mājaslapā, atrodi noteiktu kredīta kopsummu un tev labāko aizdevuma termiņu un veic tā apstiprināšanu.
Ātrie kredīti tiek izsniegti ar naudas aizdevuma atmaksāšanas laiku no viena līdz 2 gadiem. Dažās minūtēs pēc kredīta pieteikuma piešķiršanas saņem naudas summu kontā. Apstiprinot reģistrāciju, obligāti jāpārskaita 0,01 Eur, kura atpakaļ netiks atskaitīta un kalpos kā garantija drošai aizdevuma pārskaitīšanai tavā bankas kontā. Papildus informācijas saņemšanai par ātro naudas aizdevumu opcijām, droši interesējies pie klientu apkalpošanas speciālistiem laikā no plkst. 7.00 līdz 24.00.
Īstermiņa ātrie kredīti paredzēti pastāvīgiem LR iedzīvotājiem 20 līdz 75 gadus veci. Lai ātrā kredīta piešķiršana noritētu bez domstarpībām, pārbaudi, vai visas kredītsaistības ir nokārtotas un visi iepriekšējie kredīta maksājumi ir īstenoti noteiktajā termiņā. . Reģistrēties un pieteikties ātrajam naudas aizdevumam ir iespējams 24h diennaktī. Pieprasītie aizdevumi tiek pārskaitīti ik dienas no 7.00 līdz 24.00. Tas, cik ātri nauda ienāks kontā, atkarīgs no bankas. Vivus.lv kredīti ir perfekts finansiālais risinājums, kad mazliet pietrūkst naudas.


Ikvienam klientam personīgi ir noteikts kredītlimits, kas ir maksimālais ātrā kredīta apjoms, ko var aizņemties. To var uzzināt, piereģistrējoties mājaslapā vai apskatot profilā esošo informāciju, ja jau iepriekš esi veicis reģistrāciju. Ikvienam ir iespēja pieteikt tikai vienu ātro aizdevumu internetā. Apstākļos, kad nepieciešama papildus naudas līdzekļi jau esošajam naudas aizdevumam, var paaugstināt šā brīža kredīta summas apmēru līdz maksimālajam kredītlimitam. Ja ir gadījies, ka kredītu tam paredzētajā laikā nevarēsi atgriezt,  tiek piedāvāta aizdevuma atlikšanas opcija uz 30 dienām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru