svētdiena, 2014. gada 30. marts

Ar ko atšķiras brošūras no bukletiem?


brošūras
Brošūru druka ir viens no labākajiem veidiem, kā veicināt mārketinga aktivitātes gan lieliem, gan maziem uzņēmumiem. Būtībā brošūras ir viens no visdraudzīgākajiem drukātajiem prezentmateriāliem, jo tās ir piemērotas dažādām situācijām.
Tās kalpo kā interaktīvi Jūsu pakalpojuma vai produkta ceļveži, kas norāda uz galvenajām produktu iezīmēm un priekšrocībām.

Kāds ir brošūru pielietojums?


Iespējams, daudzi mūsdienās jauc brošūras ar bukletiem, tāpēc jāatgādina, ka brošūra sastāv no vairākām kopā sastiprinātām lapām (tikmēr bukleti ir viena lapa ar vienu vai vairākām locījumu vietām). Parasti brošūrās var iekļaut vairāk informācijas un dažādas fotogrāfijas, kas ir labs variants, jā Jums jāveido gaumīgi un maksimāli informējoši prezentmateriāli.
Brošūras var tikt izsniegtas klientiem dažādās izstādēs vai pasākumos, veidojot tās no vienkāršiem un budžetam draudzīgiem materiāliem. Bet tikpat labi var iespiest arī brošūras no dārgākiem, kvalitatīvākiem materiāliem, kuras var pasniegt biznesa klientiem, atstājot par sevi lielisku iespaidu.
Tā kā brošūru izgatavošana ir salīdzinoši lēta, tas ir lielisks rīks ikvienai mārketinga kampaņai ar ierobežotiem resursiem. Neatkarīgi no tā, Jums nepieciešamas 50 brošūras vai 100.000 eksemplāri, mūsdienu drukas tehnoloģijas un iespiedmašīnas var realizēt lielu brošūru tirāžu, radot pilnkrāsu materiālus par zemām izmaksām.

SIA „Hromets poligrāfija” brošūru drukas pakalpojumi:

·         Augstas kvalitātes ofseta un digitālā druka;
·         Ļoti ātra brošūru druka, iekļaujoties noteiktajos izpildes termiņos;
·         Dažādi papīra krājumi un lapu savienošanas tehnika (līmētas, ar spirāli);
·         Iespaidīgs brošūru dizains, iespējams izgatavot gan krāsainas, gan melnbaltas brošūras;
·         Vienmēr garantēta zemākā cena.
Brošūru izgatavošana vēl nekad nav bijusi tik ērta - Hromets poligrāfijas menedžeris dodas vizītē pie klientiem, lai apspriestu visas nianses saistībā ar pasūtījumu, tajā pat laikā konsultējot par labāko materiālu izvēli un brošūru formu.
Tā kā nozīmīgs faktors ir arī brošūru dizains, svarīgi tajā iekļaut profesionālas fotogrāfijas – ja Jums tādu nav, tās var izveidot Hromets poligrāfijas profesionālais fotogrāfs.

Hromets poligrāfija ietaupīs Jūsu laiku un naudu, jo izpildīto pasūtījumu paši sapakos un piegādās klientam. Brošūru cenas, savukārt, ietekmē materiālu izvēle, brošūru veids, izmērs, kā arī tirāžas daudzums. Jāsaka, ka Hromets poligrāfija piedāvā tirgū konkurētspējīgas cenas un arī labāko klientu apkalpošanas servisu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru