piektdiena, 2014. gada 28. marts

Pērc būvmateriālus interneta veikalā prof.lv

būvmateriālu veikals
Ēkas remontdarbiem vajadzīgi celtniecības materiāli? Laika resursa ietaupīšanas nolūkā ienāc interneta veiklā Prof.lv. Tur tu atradīsi visu nepieciešamo ēku konstrukcijām, mājas remontam, turklāt arī noderīgus piederumus mājai un dārzam. Preču piedāvājumā - bez tam daudzveidīgā izvēlē - reģipsis un to stiprinājuma elementi, siltumizolācijas materiāli kā tehniskā un cauruļu izolācija, minerālvate, keramzīts, Aeroc, Lode, Texoblock u.c. ražotāju būvniecības bloki, kā arī vēl citi būvniecības materiāli.

Pērc kvalitatīvus būvmateriālus - ģipškartons no Knauf, Norgips
Prof.lv mājaslapas preču katalogā vari atrast Norgips un Knauf ražotos ģipškartonus par izdevīgām cenām. Katras precs aprakstā ir norādīti iespējamie izmēri, cena un materiāla īpašības.Būvmateriālu interneta veikalā Prof.lv var sameklēt dažāda veida reģipsi no Norgips un Knauf. Viens no iecienītākajiem reģipša veidiem ir ar zaļas krāsas kartona pārklājumu, as nosaka arī tā izmantošanas iespējas. Reģipsis ar augstām pret mitruma īpašībām, ko izmanto remontos telpās araugstu mitrumu - dušas, saunas, vannasistabas un citur. Taču mājas šķērssienu konstrukciju izveidošanai var lietot standarta reģipsi. Šis ir ļoti labs būvmateriāls ar ilgu kalpošanas laiku, kurš vairāk piemērots maziem telpu remontdarbiemun sarežģītām namu izbūvēm. Remontdarbu telpās, kurās ir jāgarantē paaugstināta ugunsizturība, ieteicams lietot speciālo ģipškartonu ar sarkanas krāsaspārklājumu. Tas paredz, ka tādas ģipškartona plātnes no Knauf un Norgips droši var izmantot telpās, kur ir ieplānots kamīns, dūmvads vai katlu māja. Uguni slāpējošie elementi, kas iestrādāti reģipša materiālā, ugunsgrēka gadījumā var pasargāt mājokli no tālākās uguns izplatības. Būvniecības preču sarakstā arīNorgips, Knauf pretvēja reģipsis, ko izmanto vēja un siltumizolācijas aizsardzībai konkrēti namu ārējo sienu konstrukcijās. Pateicoties mitruma aizturošām vielām un blīvi apšūtām plāksnēm, telpā samazina siltuma zuduma iespējas un ir palielināta aizsardzība pret mitruma un pelējuma sēnītēm.
Izdevīgas cenas celtniecības blokiem Lode, Aeroc, Fibo u.c.


Arvien populārāki kļūst keramzīta un gāzbetona bloki, kurus praktizē nesošo sienu konstrukcijās izglītības iestāžu, privātmāju, sporta zāļu un citu ēku celtniecībā. Būvmateriāluveikals Prof.lv pircējiem piedāvā zemas cenas un spēj nodrošināt nopirkto preču piegādi visā Latvijas teritorijā. Piedāvājuma klāstā Fibo keramzīta bloki nesošo sienu izbūvei. Keramzīta bloki ir populāri sienu mūra materiāli, jo tiem ir diezgan augsta materiāla stiprība, bloki ir viegli apstrādājami un ar augstu skaņas izolācijas īpašību. Tos var izmantot celtniecībā gan zem, gan virs zemes līmeņa. Gāzbetona bloki no Texoblock, Aeroc u.c. būvmateriālu ražotājiem var pasūtīt samērā plašā izvēlē. Ļoti augstu energoefektivitāti var realizēt arī bez papildus siltināšanas. Tādēļ tie ir izmantoti nesošo konstrukciju izveidē kā aizpildījumu daudzstāvu ēku un māju būvniecībā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru