ceturtdiena, 2016. gada 11. augusts

Meklē labu fitnesa zāli?

Sporta kluba abonaments ir galvenais, kas Tev nepieciešams, ja Tu esi apņēmies doties uz spota klubu. Veselības Fabrika piedāvā izmēģināt sporta kluba piedāvājumu četreiz tiem cilvēkiem, kam ir izmēģinājuma sporta kluba abonaments. Tādā gadījumā, ja sportošana te patiks, Tev noteikti nepieciešams vai noteikta treniņos skaita sporta kluba abonaments, vai arī mēneša sporta kluba abonamentrs. Pirms to iegādes ir nozīmīgi pārbaudīt, vai gadījumā negribi apmeklēt īpašo nodarbību, kur vajadzīgs īpašs sporta kluba abonaments.


VIETA, KUR PILNVEIDOTIES - TRENAŽIERU ZĀLE
Teikas sporta klubs Veselības Fabrika ir izvietots lielās un iedvesmojošās telpās, kuras ir aprīkotas atbilstoši augstākajiem standartiem. Šis sporta klubs Teikā ir ļoti ērtā lokācijas vietā - vēsturiskajā VEF teritorijā. Sporta kluba trenažieru zāle ir ne tikai liela, bet tāpat arī ar jaunāko aprīkojumu, kurš līdzēs izkustināt it visas muskuļu grupas. Tāpat Veselības Fabrika rūpēsies par to, lai trenažieru zāle vienmēr būtu pilna ar treniņiem draudzīgu muzikālo pavadījumu.



SPORTA KLUBS IZDEVĪGĀ ATRAŠANĀS VIETĀ
Sporta klubs Veselības Fabrika ir ērti pieejams tiem cilvēkiem, kuriem mājas ir labajā Daugavas krastā, tāpēc, ka sporta klubs Teikā atrodas vidū visiem Daugavas labā krasta mikrorajoniem. Tāpat sporta klubs Teikā Veselības Fabrika ir tuvu ikvienam, kas dzīvo Vidzemē, bet strādā Rīgā. Jebkuram sportot gribētājam trenežieru zāle ir atvērta pat īpaši no rīta - lai iesildītos gaidāmajai dienai.

SPORTA KLUBS, KAS NODERĒS JEBKURAM
Veselības Fabrika laipni uzņems jebkuru sportot gribētāju - gan pieredzējušus sportotājus, gan tos, kas vien domā iesākt sportot. Tieši šis sporta klubs piedāvā daudz labus trenerus, kas varēs noteikt, kas Tev ir visvairāk jātrenē! Gadījumā, ja pēc treniņa gribēsi iegūt arī skaistu iedegumu, Tev būs iespēja apmeklēt solāriju, kas arī ietilpst sporta kluba Veselības Fabrika pakalpojumu klāstā. Ielūkojiem mājaslapā vfabrika.lv un Tu uzzināsi vairāk par visu, ko nodrošina šis sporta klubs!


Sporta klubs Veselības Fabrika ir vieta, kurā jebkurš varēs iegūt labāku fizisko sagatvotību pieredzējušu treneru pavadībā. Šis sporta klubs Teikā būs noderīgs ikvienam, jo Veselības Fabrika nodrošina gan dažādas slodzes nodarbības, gan arī plaši aprīkota trenažieru zāle.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru