otrdiena, 2016. gada 16. augusts

Gumijas paklājiņi - aizsardzība pret netīrumiem!

Berendsen rūpējas, lai tā klienti darītu to, ko tie pārzina vislabāk un tiem nebūtu jāsatraucas par telpu tīrību. Uzņēmums iznomā un pārdod daudzus produktus, no tiem labi zināmi ir kokvilnas paklāji, putu ziepju dozators, arī gumijas paklāji grīdām. Savukārt mopu serviss Jums palīdzēs nodrošinās tīrību darba vidē. Mops un tā noma nozīmē arī mazākas grīdas uzkopšanas izmaksas.

MOPU SERVISS JŪSU BIROJA VAI MĀJAS GRĪDAS UZKOPŠANAI

Berendsen mopu serviss Jūsu uzņēmumu, mājokli vai citas telpas apgādās ar īpašiem darbarīkiem sausajai grīdu uzkopšanai. Mops un tā noma palīdzēs sasniegt kvalitatīvu un efektīvu grīdas sauso uzkopšanu, jo šis darbarīks izgatavots no īpašas dzijas, kas lieliski savāc dažāda veida putekļus un netīrumus. Mops un tā noma dod virkni ieguvumu – tas atvieglo grīdas uzkopšanu, taupa līdzekļus, kā arī līdz minimumam samazina rūpes par mopa tīrīšanu un uzturēšanu labā tehniskā stāvoklī, jo par to gādā Berendsen mopu serviss. Mops un tā noma samazina telpu mitrās uzkopšanas izmaksas, kā arī par grīdas pulēšanu un vaskošanu, turklāt tas aizsargā grīdas virsmu no ātras dilšanas. Mopu serviss piedāvā darbarīkus, kas sevišķi atbilst dažādu virsmu grīdām – koka, flīžu vai betona grīdām, kā arī parketam, linolejam un laminētam parketam. Mopu serviss piegādā mopus, kuru izmēri ir 56 cm, 110 cm un 46 cm.

GUMIJAS PAKLĀJI GRĪDĀM – LIELISKS RISINĀJUMS TĪRĀM TELPĀM
Berendsen piedāvājumā ir dažādu gumijas paklāju noma, piemēram, skreiperi ir izturīgi paklāji, kas veic rupjo gružu – smilts, grants, sniega, māla – savākšanu. Berendsen gumijas paklāji grīdām ir ērti lietojami un ir sevišķi piemēroti tādiem gadalaikiem kā rudens un ziema. Gumijas paklāji grīdām der lietošanai gan ārā, gan iekštelpās, un tos var nolikt Jums vajadzīgajā vietā, piemēram, pie telpas ieejas iekšpusē vai arī ārpusē, tie var būt arī kā barjera starp servisu un biroja telpām.

KOKVILNAS PAKLĀJI – LIELISKS LĪDZEKLIS PRET MITRUMU TELPĀS!

Berendsen piedāvātie kokvilnas paklāji ir unikāli , jo uztver netīrumus un aizkavē to iznēsāšanu pa visu telpu. Turklāt kokvilnas paklāji uzsūc pat līdz septiņām reizēm vairāk mitruma un netīrumu, nekā ir to svars. Kokvilnas paklāji iederās pie ieejas, kā arī citur darbā vai mājās, kur sakrājas dubļi, smiltis un tamlīdzīgi netīrumi. Berendsen nomā pieejami kokvilnas paklāji ar šādiem izmēriem: 115 x 200 cm, 150 x 240 cm, 85 x 240 cm un 85 x 150 cm.

PUTU ZIEPJU DOZATORS TĪRĀM ROKĀM UN TELPĀM
Putu ziepju dozators palīdzēs Jums nodrošināt perfektu higiēnu, patīkamu vidi un tīrību birojā vai mājoklī. Berendsen putu ziepju dozators ir ekonomisks, ar elegantu dizainu un viegli un ērti lietojams.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru