piektdiena, 2016. gada 17. jūnijs

Restorāns, ārstnieciskā vingrošana, bēbīšu skola- viesnīcā Baltvilla!

Gan kvalitatīvs restorāns, gan arī konferenču zāle ir katras snormālas viesnīcas kompleksā, taču, ja vēlaties patiešām plašu risinājumu sortimentu - nāciet uz Baltvilla! Šeit būs nodrošināta gan rehabilitācija un ārstnieciskā vingrošana, taču mammas ar bērniem laipni sagaidīs ne tikai viesnīcas restorāns, bet arī bēbīšu skola teritorijā izvietotajā veselības centrā.

RESTORĀNS AR LIELISKĀKO SKATU APKAIMĒ

Viesnīcas baltvilla restorāns ne vien izvietots iedvesmojošā vietā, bet papildus piedāvās lielisku maltīti. Restorāns savu darbu veic augstas klases šefpavāra uzraudzībā, tieši tādēļ Jūs varēsiet būt pavisam droši, ka restorāns un tā ēdienkarte visos gadījumos būs visaugstākajā līmenī. Atbilstošos laika apstākļos restorāns apkalpo arī terasē, kas piešķirs vēl labāku atmosfēru Jūsu pusdienām. Tad, ja konferenču zāle tiks izmantota kādiem semināriem, pasākuma dalībniekiem restorāns ir atvērts arī kafijas un pusdienu pauzēm.

BALTVILLA KONFERENČU ZĀLE IKKATRA PRASĪBĀM

Baltvilla nodrošinās arī par to, lai Jūsu plānotajam pasākumam tiktu nodrošināta konferenču zāle ar pilnu aprīkojumu. Ne vien mazākās, bet arī lielā konferenču zāle piedāvā video un audio inventāru, lai konferenču zāle varētu būt lietota jebkuru prezentāciju vadīšanai.

REHABILITĀCIJA MODERNĀ VIDĒ PIE SKAISTĀ EZERA

Iespējams Jums būs nepieciešama rehabilitācija pēc ilgstošas slimības, vai gribat atrast, kurā vietā būs pieejama rehabilitācija pēc vērienīgām traumām - visdažādākā veida rehabilitācija ir pieejama pavisam pie viesnīcas Baltvilla. Pavisam pie viesnīcas Baltvilla tiek nodrošināta gan ārstnieciskā vingrošana, gan pieredzes bagāti fizioterapeiti, kuru uzraudzībā rehabilitācija ir ļoti patīkama un droša. Bez tam rehablitācija un ārstnieciskā vingrošana tiks piedāvāta ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem ar stājas un kustību problēmām. Ārstnieciskā vingrošana var norisināties ne vien kopā ar citiem, bet arī individuālās sesijās!

JAUNĀS MĀMIŅAS GAIDĪS BĒBĪŠU SKOLA

Mātēm un zīdaiņiem īpašs bonus ir bēbīšu skola veselības centra Baltezers telpās. Bēbīšu skola atļauj uzzināt Jūs interesējošos jaunumus par bērna augšanu, darboties pašai ar bērnu un iesaistīties diskusijās ar citām māmiņām.. Bez tam bēbīšu skola ļauj iespēju no profesionālas ergoterapeites izzināt, kā var attīstīt mazā saziņas spējas. Viesnīcas Baltvilla veselības aprūpes centrs būs labākā iestāde, kur izejama rehabilitācija, praktizējama ātrstnieciskā vingrošana un māmiņām nodrošināta bēbīšu skola!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru