sestdiena, 2016. gada 18. jūnijs

Nokrišņi nav šķērslis aktīvam dzīvesveidam!

Viennozīmīgi, ikdienai ir vēlams būt līdzsvarā starp iztikas pelnīšanu un atpūšanos. Kas palīdz, lai visas dienas daļas būtu vienmērīgi patīkamas, neatkarīgi no iespējamiem sarežģījumiem, ko dzīve mēdz piespēlēt? Veselīgs un aktīvs dzīvesveids, t.i. ēšana un sportošana. Labi, bet vidusskolas ik nedēļas sporta stundas jau ir sen aiz muguras, un sporta zāle vairs nav Jums paredzēta. Ko darīt? Par mūsdienās atzītu sportošanas vietu darbojas fitnesa klubi.
Un pamatoti, jo fitnesa klubi ir aprīkoti ar visu nepieciešamo tehniku un darbiniekiem, lai nodarbinātu visas Jūsu ķermeņa muskuļu grupas jebkādos laikapstākļos. Labākais, ka piedāvājumā ir vairāki desmiti nodarbību veidi dažādām gaumēm un vajadzībām. Tātad, ja esiet apņēmušies sportot, dodot priekšroku kādam no fitnesa centriem, atliek saprast, vai darīsiet to laiku pa laikam, vai arī ar veselīgu regularitāti?

IR VĒRTS IEGĀDĀTIES MĒNEŠA ABONEMENTU

Kā Jūs domājiet - pastāv atšķirība starp septiņu ābolu apēšanu svētdienā un septiņu ābolu apēšanu nedēļas laikā, ēdot pa vienam ābolam dienā? Ir, un tas pats princips attiecas arī uz fizkultūras regularitātes un intensitātes savstarpējo attiecību. Tā iemesla dēļ sporta kluba abonements ir prātīgākais ieguldījums, kad tiek apmeklēts fitnesa centrs. Jāatcerās, ka fitnesa klubi visbiežāk nozīmē lielas telpas, līdz ar to arī pastāvīgas izmaksas, lai fitnesa klubi bez ilgtermiņa pārtraukuma darbotos, tādējādi garantējot Jums iespēju jebkurā dienas laikā pievērsties treniņiem. Iespējams, tāpēc fitnesa klubi izmanto tādu cenu sadalījumu, kur sporta kluba abonements ir ievērojami izdevīgāks, nekā vienreizīgi apmeklējumi. Turklāt, sporta kluba abonements arī ir teicams motivators un neatlaidības atgādinātājs, jo ir grēks izlaist sportošanas reizes, ja sporta klubs jau ir nofinansēts mēnesi uz priekšu. Ja ir nolemts par fiziskās formas un pozitīva garastāvokļa uzturēšanu ar fizkultūru, sākotnēji jāizvēlas iestāde, uz ko iet.

Uzzini vairāk-http://www.vfabrika.lv/cenas/!

LAI VEF FABRIKAS BŪVE TURPMĀK ASOCIĒJĀS AR AKTĪVĀS ATPŪTAS CENTRU!

Veselības Fabrika ir sporta klubs ne tikai pieredzējušiem atlētiem, bet arī topošajiem censoņiem. Veselības Fabrika ir bāzēta ievērojamā VEF fabrikas būvē, līdz ar to šis sporta klubs izceļas ar patīkamu gaisotni. Pateicoties plašajām telpām, fitnesa centrs Veselības Fabrika atšķiras ar īpašo gaisa svaigumu, jo sporta klubs ir sarežģītāk pieelpojams. Sporta klubs Veselības Fabrika ir atvērts katru darba dienu no 7:00 līdz 22:00 un brīvdienās fitnesa centrs gaidīs ikvienu interesentu no 09:00 līdz 21:00. Fitnesa centrs atrodas Rīgā, Brīvības gatvē 214M, trešajā stāvā. Veselības Fabrika piedāvājumā ietilpst gan nodarbības grupās, gan personāltreniņus, gan arī trenažieru zāle, kur trennēties individuāli. Lai iepazītos ar pakalpojumu klāstu, dodieties uz uzņēmuma mājaslapu www.vafbrika.lv. Ja gribat pieteikties nodarbībām vai rodas citi jautājumi, fitnesa centrs tā darba laikā ir aizsniedzams pa tālruņu numuriem 67887188, 27887188 vai e-pastā info@vfabrika.lv.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru