otrdiena, 2016. gada 31. maijs

Fizioterapija mierīgā un jaukā gaisotnē

Viesnīca Baltvilla atrodas skaistā Baltezera krastā un aicina izmantot daudzveidīgas iespējas ikvienam – viesnīcā pieejami ne vien mūsdienīgi iekārtoti numuri, bet arī Baltvilla restorāns, sporta centrs, konferenču zāles, spa pakalpojumi. Viesnīcas viesiem un citiem apmeklētājiem pieejams arī rehabilitācijas centrs, kurā pieejami ārstnieciskās masāžas, fizioterapija, medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumi. Viesnīca Baltvilla gaida Jūs!
KONFERENČU ZĀLES DAŽĀDIEM PASĀKUMIEM

Viesnīca Baltvilla nodrošina mūsdienīgas un ar visu nepieciešamo tehniku aprīkotas konferenču zāles dažādu pasākumu sarīkošanai. Konferenču zāles ir piemērotas gan lieliem, gan nelieliem pasākumiem ar dažādu viesu skaitu. Viesnīcā izveidotas trīs konferenču zāles – Dzeltenā zāle, Zaļā zāle, Oranžā zāle, ikvienā no tām būs iespējams uzņemt atšķirīgu sarīkojuma dalībnieku skaitu. Mūsu nodrošinātās konferenču rīkošanas iespējas noder gan uzņēmumiem, gan organizācijām pasākumu un semināru rīkošanai.

MŪSU REHABILITĀCIJAS CENTRS ĻAUS PARŪPĒTIES PAR JŪSU VESELĪBU!

Viesnīcā strādā rehabilitācijas centrs, kurā pieejams ārkārtīgi plašs pakalpojumu spektrs – fizioterapeits, fizikālās terapijas procedūras, ārstnieciskā masāža un daudz kas cits kā pieaugušajiem, tā arī bērniem. Rehabilitācijas centrs rūpējas arī par veselības profilaksi, tādēļ tajā tiek piedāvātas dažādas sporta nodarbības, piemēram, aerobika, pilates, topošo māmiņu vingrošanam, joga iesācējiem. Tomēr viesnīca Baltvilla – tā nav tikai rehabilitācijas centrs un viesu uzņemšana, šeit pieejamas arī skaistumkopšanas kabinets, konferenču zāles, Baltvilla restorāns.

FIZIOTERAPIJA JŪSU VESELĪBAS STIPRINĀŠANAI

Fizioterapija ir kustību terapijas metode, kas ietver ārstniecisko vingrošanu, īpašas tehnoloģijas, manuālo terapiju. Fizioterapija ir ļoti nozīmīga jebkura cilvēka veselībai, jo tā palīdz saglabāt kustīgumu un fizisko neatkarību. Fizioterapija palīdz tādos gadījumos kā sāpes, tūska, locītavu un muskuļu saslimšanas, kustību traucējumi. Fizioterapija, ko sniedz viesnīca Baltvilla, ietver tādus pakalpojumus kā ārstnieciskā vingrošana, teipošana, klasiskā masāža. Fizioterapija, kas ietver ārstniecisko vingrošanu, der gan vispārējās fiziskās sagatavotības uzlabošanai, gan veselības profilaksei, gan ārstēšanai.

BALTVILLA RESTORĀNS – LIELISKA VIETA NEAIZMIRSTAMAI MALTĪTEI!

Baltvilla restorāns ļāuj mierīgā gaisotnē nobaudīt gardus, pārsteidzošus, interesantus ēdienus, kas piederīgi Vidusjūras virtuvei. Viesnīca Baltvilla ļaus Jums baudīt gan lietišķas vakariņas, gan atpūtu draugu lokā, gan romantisku vakaru, jo Baltvilla restorāns nodrošina daudzveidīgas iespējas un maltītes.

VIESNĪCA BALTVILLA – VISAS IESPĒJAS NEAIZMIRSTAMAI LAIKA PAVADĪŠANAI

Ja vēlaties sarīkot lietišķu tikšanos, atpūsties vai parūpēties par savu veselību tuvu Rīgai, izvēlieties mūsu viesnīcas pakalpojumus! Viesnīca Baltvilla – veselības centrs, pilnībā aprīkotas konferenču un semināru zāles, mājīgi numuriņi, restorāns pašā ezera malā. Apmeklējiet baltvilla.lv un noskaidrojiet visu par mūsu piedāvājumu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru