otrdiena, 2016. gada 31. maijs

Ekselentas konferenču telpas pasākumiem

Pilnvērtīgi paēst, izsportoties, atpūsties, izbaudīt dabu un vēl noorganizēt semināru simts cilvēkiem – vai ir vieta, kur to visu apvienot? Atbilde ir vienkārša – Baltvilla. Tas ir veselības centrs + viesnīca Baltezera krastā! Glaunas konferenču telpas, izcili sakopta teritorija ar aktīvām atpūtas iespējām un, protams, pats ēkas interjers ar tās apburošo atmosfēru un pārdomātiem dizaina elementiem. Šis ir variants, ko noteikti apsvērt, kad esat kvalitatīvu telpu meklējumos. Lasiet tālāk, lai saprastu, kāda konferenču zāle ir piemērota tieši Jūsu ieplānotajam pasākumam!

 All inclusive konferenču zāles – tas ir serviss, ar ko Baltvilla īpaši lepojas! Lai arī kādam notikumam Jūs gatavojaties, šāda veida konferenču telpas ir iespējams vienkāršākais risinājums:
Trīs konferenču telpas (zaļā, oranžā un dzeltenā konferenču zāle), no kā izvēlēties sev piemērotāko (paradzētas divdesmit pieciem līdz simts viesiem);
Katra konferenču zāle ir aprīkota ar visu nepieciešamo audio un video tehniku;
Konferenču telpas sanāksmēm, bet restorāns brokastīm, pusdienām un vakariņām;
Un, protams, viesnīca nakšņošanai pēc enerģiski pavadītas dienas.

BALTVILLA IR KAS VAIRĀK PAR VIENKĀRŠU VIESNĪCU!

Tātad, Baltvilla ir teicama izvēle, kad Jums ir nepieciešama konferenču zāle, kas atvieglos Jūsu pienākumus un priecēs apmeklētājus. Lai nerastos iespaids, ka šī viesnīca ir paredzēta tikai nopietnām sanāksmēm, zemāk ir uzskaitīti vēl pāris fakti par Baltvillu:
Baltvilla naktsmājas – viesnīca ir iekārtota atbilstoši, lai izmitinātu līdz 70 cilvēkiem 34 standarta, 2 luksusa, 1 pusluksusa numuriņos un 1 prezidenta apartamentā;
Restorāns – vienreizīga iespēja izbaudīt dažādu valstu kulinārijas brīnumus;
SPA salons – vieta, kur ļauties skaistumkopšanas vai veselības procedūrām;
Viesnīca iekļauj plašu bezmaksas stāvvietu;
Veselības centrs Baltezers - viss veselībai, spēkam un relaksācijai;

Baltvilla ir iekļuvusi TripAdvisor saraksta augšgalā, kā viesnīca ar vienu no labākajiem apkalpošanas servisiem. Tāpat arī pēc klientu vērtējumiem Baltvilla ir Top Bargain Hotels reitingu augšgalā jeb viesnīca, kas izrādījusies par ļoti labu darījumu daudziem klientiem.

Vai Baltvilla uzrunā arī Jūs? Esat gatavi savām pirmajām brīvdienām tur? Baltvilla arī ir gatava Jūsu apmeklējumam! Saziņai izmantojiet kādu no šiem tālruņu numuriem:
Baltvilla SPA: +371 67840646
Veselības centrs "Baltezers": +371 67990240
Viesnīca un konferenču telpas: +371 67840640

Baltvilla kolektīvs strādās aktīvi, lai Jūs būtu pilnībā apmierināti! Šī viesnīca noteikti atstās nevainojamu iespaidu pēc Jūsu pavadītajiem laika periodiem tajā Uz drīzu redzēšanos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru