pirmdiena, 2016. gada 7. marts

Riepu maiņa, akumulatori, eļļas

Vēlies rūpēties par savu autopēc iespējas labāk? Piemērota izvēle būs riepu serviss Pirelli Key Point. Šis riepu serviss noderēs gan tad, ja aktuāla riepu maiņa, gan arī tad, ja nepieciešami akumulatori, eļļas, autoķīmija vai tūnings.



Ja nepieciešama riepu maiņa, tai pieteikties ērti iespējams internetā, mājaslapā pkp.lv. Lai tas būtu izdarāms, kartē jāatrod sev ērtākais Pirelli Key Point riepu serviss, jāatzīmē vēlamais datums un laiks, kad riepu maiņa tiks veikta, kā arī jāaizpilda pieteikums, kurā jānorāda informācija par to, kāda ir automašīnas marka, reģistrācijas numurs, kāda veida riepas nepieciešamas (līdzi būs savas riepas vai plāno iegādāties jaunas riepas), kā arī tālruņa numurs un e-pasta adrese.

Riepu maiņa var būt aktuāla vairākos gadījumos. Piemēram, ja vecajām riepām vērojams nodilums. Tāpat Latvijas Valsts likumdošana nosaka, ka no 1. decembra līdz 1. martam automašīnām, kas pārvietojas pa koplietošanas ceļiem, obligāti jābūt aprīkotām ar ziemas riepām, tātad vajadzīga riepu maiņa . Tomēr riepu speciālisti rekomendē izvērtēt un ņemt vērā arī laikapstākļus.

AKUMULATORU UZLĀDE - UZTICI TO SPECIĀLISTIEM

Ja gribi iegādāties jaunas riepas, turpat servisa mājaslapā vari iepazīties ar visu daudzveidīgo piedāvājumu. Sev vēlamās riepas ērti atrast gan pēc izmēra, gan auto. Tāpat meklētājā var norādīt arī tipu un zīmolu. Regulāri tiek veidotas arī akcijas, kas dod iespēju riepas iegādāties par vēl draudzīgākām cenām. Izvēloties riepas, uzmanību ieteicams pievērst arī ekspertu viedokļiem, riepu testiem un citai informācijai - tas palīdzēs izdarīt labāko izvēli.

Tiešsaistē iegādājami arī auto akumulatori. Pēc ievadītajiem datiem meklētājā tiks atlasīti piemērotākie akumulatori. Klientu ērtībām pieejams arī apraksts, kas ļauj gūt priekšstatu par to, kādi ir konkrētie akumulatori. Būtiski, ka visi auto akumulatori ir ar garantiju, tātad - tos pirkt ir droši!

Servisa piedāvājumā ne tikai auto akumulatori, bet arī akumulatori kravas automašīnām, smagajai tehnkai, moto tehnikai un agro tehnikai. Lai precīzi tiktu izvēlēti auto akumulatori, jāņem vērā automašīnas tehniskie parametri, piemēram, automašīnas marka un modelis, dzinēja kapacitāte un veids. Akumulatori - tā ir automašīnas sirds. Ļauj par to rūpēties profesionāļiem ar vairāk kā 20 gadu pieredzi!

PIEREDZE, KAM VAR UZTICĒTIES

Lieliskas riepas un auto akumulatori iegādājami Key Point servisā! Atrodi tuvāko un brauc ciemos, lai parūpētos par savu mašīnu kvalitatīvi un droši!

Saņemot noderīgu informāciju un aktualitātes par auto industrijas jaunumiem, jaunākajām tehnoloģijām un izstrādēm, kā arī iepazīstot riepu īpatnības, piedaloties semināros, kurus rīko pasaules riepu, disku un akumulatoru ražotāju pārstāvji, Key Point speciālisti piedāvā klientiem augstākas kvalitātes pakalpojumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru