ceturtdiena, 2016. gada 10. marts

Maināmie paklāji pie Berendsen.lv!

Jūsu uzņēmuma telpas ir Jūsu vizītkarte. Higiēniski tīra vide ir būtiska, lai parūpētos par savu darbinieku un ofisa apmeklētāju veselību un ērtībām. Nav noslēpums arī, ka tīras un gaumīgas telpas motivē darbiniekus un, vēl būtiskāk, vairo uzņēmuma labo tēlu klientu un sadarbības partneru acīs. 




Berendsen nodrošina daudzveidīgu pakalpojumu sortimentu, lai Jūsu uzņēmuma telpas vienmēr būtu perfektā kārtībā. Izvēlei paklāju, higiēnas piederumu un mopu noma- viss, kas nepieciešams ērtākai ikdienai.

MAINĀMO PAKLĀJU NOMA

Berendsen nodrošina maināmo paklāju servisu un nomu. Sortimentā dažādu veidu ieejas paklāji, lai ikviens spētu izvēlēties savām vajadzībām labāko variantu. Piemēram, neilona grīdas paklāji labi iederas pie galvenās ieejas, starp ražošanas un biroja telpām, pie kāpnēm, pie liftiem, pie kopēšanas iekārtām un citviet. Šie grīdas paklāji ir ar neilona šķiedras pavedieniem, kas neļauj veidoties statiskajai elektrībai. Maināmie neilona grīdas paklāji pasargās no statiskās elektrības trieciena riska. Savukārt, piemēram, gumijas grīdas paklāji noderēs rupjo gružu un sniega savākšanai. Šie grīdas paklāji lieliski aizstās ierastos kājslauķus pie ieejas un iekštelpās. Tas vēl nav viss - izvēlei vēl vairāku citu veidu grīdas paklājidažādām nepieciešamībām.

MOPS - TĪRĀM GRĪDĀM
Vēlies  ērtu darbarīku grīdas sausajai un mitrajai uzkopšanai? Mops ir piemērots risinājums. Mops ir darbarīks, kas atvieglos ikdienu dažādās vietās, jo piemērots visdažādāko virsmu tīrīšanai. Mops labi palīdz likvidēt apavu atstātos pēdu nospiedumus, dubļus, izlietus šķidrumus, lipīgas vielas, taukus un eļļas traipus dažādās vietās - mops noderēs, piemēram, tirdzniecības vietās, skolās un sporta zālēs, restorānos un citviet. Ņemot vērā, ka mops veidots no mikrošķiedras un auduma un bārkstīm, kas nesamudžinās, mops izžūst daudz veiklāk kā ierastās grīdas lupatas. Turklāt mops paredzēts ilgstošai lietošanai gan mājas apstākļos, gan profesionālas uzkopšanas gadījumos. Berendsen mopu noma ļaus samazināt izmaksas un pasargāt telpu virsmas no nodiluma. Mops tiek regulāri nomainīts, tāpēc mopu noma palīdzēs sasniegt augstākos tīrības standartus.

Mopu noma - tā ir laba izdevība uzlabot savas dzīves kvalitāti un parūpēties par tīru vidi modernā veidā. Mopu noma ir ērts veids un izdevīgs ieguldījums - mops tiks nomainīts reizi nedēļā vai biežāk, tātad nevajadzēs uztraukties par tā tīrīšanu. Mops ir pareiza izvēle, jo nebojā virsmas, nodrošina grīdu aizsardzību, samazina uzturēšanas izmaksas, lieliski savāc putekļus un pulē grīdas!

LADY CARE, CLEAN SEAT UN CITI MODERNI PRODUKTI TUALETES TELPĀM

Berendsen higiēnas serviss nodrošina jaunu, pilnveidotu pilna servisa higiēnas aprīkojumu tualetes telpām – tā unikālais dizains un funkcionalitāte nodrošinās izcilus higiēnas apstākļus arī Jūsu uzņēmumā. Higiēnas aprīkojums ir ar modernu dizainu, kas iederas jebkurā telpā. Jaunā higiēnas aprīkojuma līnija radīta atraktīvās krāsās un tajā ietilpst dažādi produkti - ne vien jau ierastie tualetes papīra turētāji un gaisa atsvaidzinātāji, bet arī Clean Seat - putas, ar kurām pirms lietošanas dezinfecēt klozetpoda sēdvirsmu, kā arī Lady Care, kas ļaus sievietēm atbrīvoties no higiēnas izstrādājumiem. Visi produkti, tai skaitā arī Lady Care un Clean Seat pieejams 10 dažādās krāsās. Jaunais higiēnas aprīkojums – sākot ar atkritumu tvertnēm, papīra salvešu turētāju un papīra ruļļa turētāju un beidzot pat ar īpašām Lady Care higiēnas tvertnēm un Clean Seat dezinfekcijas līdzekli – sniedz visplašākās tualetes telpu labiekārtošanas iespējas. Iegādājieties savam uzņēmumam nepieciešamos un piemērotos higiēnas produktus pie Berendsen!

Grīdas paklāji, mops un mopu noma, Lady Care, Clean Seat un cita veida tualetes telpu aprīkojums - radi sakārtotu vidi kopā ar Berendsen!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru