piektdiena, 2014. gada 25. jūlijs

Piesakies interneta aizdevumam

ātrie kredīti
Protams, ka daudzi no mums zina situāciju, kad līdz algai palicis pietiekoši ilgs laiks, bet konts ir tukšs bet nauda ir vajadzīga. Tā kā mūsdienās bez naudas iztikt nevar, rodas vajadzība pēc kāda risinājuma, ja draugiem vai radiemprasīt palīdzību nav nekādas iespējas. 

Latvijā ir iespējams izvēlēties starp vairāk kā 10 ātrajiem aizdevējiem – jā, tieši tik daudz aizdevēju ir izveidojušies pēdējo gadu laikā.|Kad maks tukšs, bet līdz algas dienai ir, labākajā gadījumā, vairākas dienas, sākas problēma. Protams, ka var lūgt palīdzēt draugiem vai radiem, taču daudzi nevēlas savas naudas nedienas uzkraut citiem. Ir risinājums – Latvijā pieejami vairāk kā 10 interneta kredītu piedāvātāju, kas piedāvā aizņemties uz laiku ne tikai līdz 30 dienām, bet pat uz trīs gadiem. Ātrie kredīti pie http://zion.lv/ pieejami vienmēr.
Kādi aizdevumi ir pieejami?
Ir pieejami dažādi interneta kredīti – gan tādi uz laiku līdz 30 dienām, gan tādi uz laiku līdz dažiem gadiem. Šos aizdevumus varam iedalīt īstermiņa un ilgtermiņa aizdevumos. Klientam ir izvēle – aizņemties uz mēnesi vai uz pāris gadiem. Aizdevēji Latvijā dalās ilgtermiņa un īstermiņa aizdevējos. Ir iespēja izvēlēties no vairāk kā 10 dažādiem aizdevējiem, kuri atšķiras ar procentu likmēm, tādēļ, iesakām izvērtēt visus aizdevēja nosacījumus lai izvēlētos sev piemērotāko. Pēdējā laikā ātros kredītus piedāvā lombardi, kas dod iespēju aizņemties neko neieķīlājot.
Aizdevums pret spēkrata ķīlu.
Pāris gadus atpakaļ parādījās iespēja saņemt kredītu, ieķīlājot auto, un turpinot ar to braukt. Lai arī nauda ir pie klienta tajā pašā dienā, šie tomēr netiek pozicionēti kā sms aizdevēji. Ikmēneša maksājums iekļauj gan pamatsummas, gan procentu dzēšanu.
Ilgtermiņa SMS aizdevumi.
Ir atrodami arī tādi ātrie aizdevēji, kas piedāvā saņemt kredītu uz daudz ilgāku laika posmu – pat līdz trīs gadiem. Piedāvājumi mēdz būt dažādi, piemēram, pirmais kredīts bez maksas, vai atmaksas sākšana pēc pāris mēnešiem. Piešķiršanas kritēriji var būt dažādi: ir aizdevēji, kuri aizdevumu piešķir bez patstāvīgiem ienākumiem, un ir tādi, kuriem nepieciešams būt drošiem par kredīta ņēmēja iespējām aizdevumu atmaksāt, tātad – vai klientam ir regulāri ienākumi un laba kredītvēsture.

.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru