pirmdiena, 2014. gada 19. maijs

Skaisti paklāji dzīvokļiem un mājām


paklāji
Hansapost ir viens no zināmākajiem online interneta veikaliem ar daudzveidīgu preču piedāvājumu visai mājai. Viena no populārākajām preču grupām - mēbles. Uz vietas var pasūtīt mīkstās mēbeles, virtuves un dārza mēbeles un citas preces, uzreiz, bet maksāt par irkumu var vēlāk. Plašajā mēbeļu sortimentā ir preces no vairākiem ražotājiem, ar atšķirīgu stilu un tehniskajiem parametriem lielākai izvēles iespējai.  
Viena no nepieciešamākajām mēbelēm visā mājā tā ir kvalitatīva gulta. Hansapost preču sortimentā ir dažādu stilu un izmēru gultas, t.sk. divstāvu gultas un arī kušetes. Saviem miega paradumiem labāko guļvietu var atrast katrs, gan pēc izmēriem, gan ar dažādiem apdares materiāliem. Kad gulta ir atrasta, turpat var nopirkt arī izmēru ziņā atbilstošus matračus, piem., "Sleepwell" matračus. „Sleepwell” matračos izmantotais pildījums un pārvalka audums ir saskaņā ar kvalitātes standartiem, kas nozīmē, ka matrača materiāli ir dabīgi un neradīs alerģijas. „Sleepwell” matrači tiek ražoti vairākās sērijās: nopērkamas Blue, Red un Black sērijas, kas paredzētas cilvēkiem, kam ir nozīmīgs miega komforts un kas apzinās laba miega radīto iespaidu uz veselību. Ja vēlies atrast sev labu paklāju, tad ienāc hansapost interneta veikalā.
Gluži kā gultas, arī dīvāni ir svarīga mēbele jebkurā mājā, kurā varētu atlaisties skatoties TV vai arī aicināt apsēsties viesus. Grezni ādas dīvāni, klasiskie auduma dīvāni, lieli un ērti stūra dīvāni vai izvelkamas  dīvāngultas – izvēlieties modeli, kas izskatīsies labi arī jūsu mājas kopējā interjerā. Visi piedāvājumā esošie dīvāni lieliski derēs gan kā ikdienas gultasvieta, gan kā viesu gulta. Tikmēr tie, kas vēlies iegādāties jaunu stūra dīvānu var iegādāties savai mājai piemērotāko – labā, kreisā stūra vai universālos dīvānus, kuriem stūri var novietot atbilstoši pašu vajadzībām. 
Katrs, kurš ir ieinteresēts Hansapost īpašajos piedāvājumos, var pieteikties jaunumu vēstulei un līdz ar to saņemt aktuālos piedāvājumus savā e-pastā. Pieteikties jaunumiem, kā arī apskatīt visu pieejamo mēbeļu piedāvājumu un noformēt pasūtījumu var Hansapost interneta veikalā hansapost.lv jebkurā diennakts laikā. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru