piektdiena, 2015. gada 11. decembris

VAKARIŅAS TUMSĀ ATRAISĪS TAVU IZTĒLI!

Drīz pienāks gadu mija, tādēļ ar katru dienu biežāk prātu nodarbina jautājums, ko dāvināt Ziemassvētkos? Ja vēlies ko pārsteidzošāku par ierastajām Ziemassvētku dāvanām, ienāc lielākajā piedzīvojumu dāvanu karšu interneta veikalā Latvijā DāvanuServiss.lv! Interneta veikalā Tu varēsi izvēlēties tādas patīkamas dāvanas kā make up kursi, karsto akmeņu masāža vai romantiska atpūta diviem. Ja esi iecerējis kādu iesaistīt asākā izklaidē, piemērotas būs vakariņas tumsā vai dažādi kvesti. 
MAKE UP KURSI – SEN GAIDĪTA DĀVANA DAUDZĀM SIEVIETĒM

Make up kursi būs kolosāla Ziemassvētku dāvana visām sievietēm. DāvanuServiss.lv piedāvā izvēlēties stila, sejas kopšanas un vizāžas kursus, kuri ļaus atjaunot gan praktiskas iemaņas, gan teorētiskās zināšanas. Mūsu dāvanu klāstā pieejami ne vien ar ikdienu saistīti make up kursi, bet arī svinīgām situācijām piemēroti, piemēram, individuālā grima imidža kursi.

KARSTO AKMEŅU MASĀŽA ATPŪTAI UN VESELĪBAI

Vienreizēja labsajūta – tik vienkārši un tai pat laikā mīklaini iespējams raksturot emocijas, kuras nodrošinās karsto akmeņu masāža. Karsto akmeņu masāža nodrošina attīrošu un harmonizējošu efektu, radot fizisku un garīgu līdzsvaru. Ja nezini, ko dāvināt Ziemassvētkos, uzdāvini pilnīgu relaksāciju – karsto akmeņu masāža būs kolosāla izvēle!

Vakariņas tumsā izvērtīsies par sevišķām atmiņām, kas nāks prātā vēl ilgu laiku pēc notikušā. Vakariņas tumsā ierādīs ceļu jaunām sajūtām, atklājumiem un piedzīvojumiem garšas valstībā. Nav nozīmes, vai vakariņas tumsā tiks ieturētas vienatnē vai divatā, tās kļūs par brīnumainu pārdzīvojumu. Ja vēl neesi nospriedis, ko dāvināt Ziemassvētkos, izraugies vakariņas tumsā un pārsteidz draugus un citus tuvus cilvēkus!

Meklē idejas romantiskām dāvanām šeit- http://www.davanuserviss.lv/davanas-pa-kategorijam/davanas-romantiskiem-mirkliem-vakaram-brivdienam

APBUROŠA DĀVANA MĪĻOTAJAM – ROMANTISKA ATPŪTA DIVIEM

Gan Ziemassvētkos, gan jebkurā citā laikā brīnišķīga dāvana ir romantiska atpūta diviem, kas sniegs relaksējošu baudījumu un stiprinās attiecības. DāvanuServiss.lv dāvanu klāstā ir romantiska atpūta diviem gan ārpus Latvijas, gan Latvijā. Kaimiņvalstīs vari izraudzīties, piemēram, sapņu atpūtu Tallinā, SPA baudījumu Pakruojis muižā Lietuvā, romantiskas brīvdienas Polijas pilsētā Poznaņā.

DĀVANA AR PIEDZĪVOJUMU – KVESTI!

Kvesti ir iekarojuši popularitāti un ir iecienīts veids kā dzīvespriecīgi pavadīt vakaru nelielā kompānijā. Kvesti ir ideāla dāvana draugiem, jo palīdzēs interesanti atpūsties un reizē nodarbināt arī savu prātu un trenēt loģisko domāšanu. DāvanuServiss.lv iegādājami daudzveidīgi spēles jeb kvesti, kuru uzdevums ir izdzīvot starp zombijiem, atrisināt uzdevumu vai izkļūt no slēgtas istabas. Mūsu mājas lapā pieejami kriminālie kvesti, EscapeRoom.lv kvesti, loģikas kvesti. Izvēlies, kuri kvesti būs noderīga dāvana Taviem draugiem!

Ja vēl nēesi izlēmusi, ko dāvināt Ziemassvētkos, iepazīsties ar DāvanuServiss.lv piedāvājumu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru