svētdiena, 2016. gada 13. novembris

PASĀKUMU TELTS NOMA PIE PROFESIONĀĻIEM

Ja notikuma rīkošanas gaitā nozīmīgas ir galdu un solu noma, nojumes īre vai noslēgtas telts noma, svarīgi izvēlēties nevainojamas kvalitātes svētku inventāru, lai viss izdotos veiksmīgi. Visu meklēto koncertētāju, ciemiņu un organizatoru ērtībām piedāvā svinību serviss „Akurāts”, sarūpējot ne vien vērienīgu produktu sortimentu, bet arī ērtu piegādi, uzstādīšanu un demontāžu vēlamajā laikā un atrašanās vietā.

Neatkarīgi no tā, vai aktuāla ir krēslu noma, saliekama skatuve vai pasākumu telts noma, „Akurāts” vērienīgajā piedāvājumā atrodams visdažādākais aprīkojums. Ja jārīko pasākums ar uzturēšanos pie galdiem un maltīti, parocīgs risinājums būs galdu un solu noma ar piegādi un uzstādīšanu. Viens šāds priedes materiāla galds būs piemērots 8 cilvēkiem, pa 4 vienā solu pusē. Galdu un solu noma ļauj uzstādīšanu īstenot klientiem , kā arī pēc vienošanās darbu var paveikt „Akurāts” speciālisti.
 
                                               Lasi vairāk- http://akurats.com/lv/teltis/!
 
Krēslu noma būs derīga ikkatram pasākumam, kur dalībniekiem nepieciešams apsēsties kaut vai uz neilgu mirkli – precībām, banketiem, pilsētas svētkiem, gadatirgiem un citur. „Akurāts” aprīkojuma klāstā iekļauti trīs dažādu tipu krēsli, ļaujot visiem atrast pašu labāko variantu. Piedāvājumā ir vienkārši pārnēsājami un tumši sēdekļi, mīksti krēsli sēdēšanai pie viesību galdiem, kā arī  bāra krēsli. Lai pasākuma organizēšanas norisi vienkāršotu, krēslu noma iekļauj vajadzīgo krēslu aizvešanas un montāžas iespēju gan sākumā, gan pēc notikuma.
 
Tāpat „Akurāts” telts noma sniedz variantus iznomāt teltis un nojumes visdažādākajiem notikumiem. Plašajā izvēlē atrodamas dažādu izmēru un formātu teltis un nojumes, ko var pasūtīt gan individuāli, gan kopā ar aprīkojumu, skatoties, kādiem mērķiem nojumes īre iecerēta. Var noīrēt nojumes ar sieniņām, galdiem un citu atribūtiku. Papildus nojumes īre, transportēšana un montāža iespējama klientiem visā Latvijā, kā arī kaimiņvalstīs Lietuvā un Igaunijā.
 
Ja organizējams mūzikas koncerts vai pasākumā gaidāmas kādas citas performances, nepieciešamība ir saliekama skatuve. „Akurāts” komanda nodrošina kvalitatīvas vairāku izmēru, laukuma un stāvuma skatuves saskaņā ar jebkurām vēlmēm. Uz skatuves iespējams uzlikt arī īpašu tribīni, ja plānota runas teikšana. Saliekama skatuve ļaus uz tās notiekošo bez problēmām saredzēt gan tuvāk, gan tālumā stāvošajiem dalībniekiem.
 
Ja vajadzīga nebūs saliekama skatuve vai telts noma, Akurats.lv aplūkojams arī cits ekipējums pasākumiem plašā  piedāvājumā, tajā skaitā deju grīdas, klubkrēsli un garderobes. Attiecīgi firmas darbinieku personalizētā pieeja, pieredzes pilnais atbalsts un ierosinātie risinājumi sniegs kvalitatīvu un pārliecinošu norises vietu burvīgiem pasākumiem. Plānojiet un īstenojiet savu visu laiku labāko dienu ar „Akurāts”!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru