ceturtdiena, 2015. gada 12. februāris

KREDĪTS BEZ ĶĪLAS - AIZŅEMIES IZDEVĪGI PIE VIASMS

Vai esi kādreiz nonācis situācijā, kad radušies neparedzēti  izdevumi, bet līdz algas dienai vēl jāgaida? Ar šādu situāciju ik dienas saskaras tūkstošiem cilvēku, un daudzi no viņiem jau ir atklājuši lielisku risinājumu šādās situācijās - ātros  kredītus. 


Ātrie kredīti internetā ir daudzu novērtēts aizdevumu veids, kuru saviem klientiem nodrošina arī Viasms. Tas ir populārs aizdevējs, kas piedāvā izdevīgus nosacījumus un ātru vajadzīgā kredīta noformēšanu.

Kā zināms, situācijas un vajadzības ir atšķirīgas, tāpēc vēlamie finanšu risinājumi ir dažādi. Viasms.lv piedāvājumā gan izdevīgs ilgtermiņa kredīts, gan arī īstermiņa aizdevums .

Tā piemēram, Viasms izsniegtais ātrais kredīts pieejams līdz pat EUR 1500 . Tas būs lielisks risinājums, ja nauda vajadzīga lielāku mērķu realizēšanai - piemēram, dzīvesvietas vai mašīnas remontam vai sen kārotam ceļojumam. Šāda veida ātrie kredīti saņemami uz termiņu no 3 līdz pat 12 mēnešiem - izvēlies sev piemērotāko termiņu!

Savukārt, ja mazliet pietrūkst līdz algai vaiarī vajadzīgā naudas summa ir  salīdzinoši maza, atbilstošāks būs Viasms piedāvātais īstermiņa kredīts- aizdevums līdz algai. Izmanto šo izdevību, ja esi pārliecināts, ka aizdevumu varēsi atdot tuvāko 30 dienu laikā.

Svarīgi, ka Viasms izsniegtajam kredītam ir vairākas priekšrocības. Tam pieteikties var ikvienā diennakts laikā, ātri un vienkārši - ar interneta palīdzību. Būtiski - lai to izdarītu, nav nepieciešamas nekāda veida formalitātes - pie Viasms pieejams kredīts bez ķīlas. 

Vēl viena svarīga Viasms piedāvāta iespēja - sms kredīts. Tas tiek izsniegts jau reģistrētiem klientiem, tātad - sākot no otrās aizņemšanās reizes. Sms kredīts sniedz iespēju vajadzīgo naudas summu aizņemties tikai ar vienas īsziņas palīdzību. Izmanto šo iespēju lielveikala izpārdošanu laikā vai tad, kad baudi atpūtu, bet dators nav pieejams.

Pirms aizdevuma ņemšanas svarīgi ņemt vērā vairākus noteikumus. Pirmkārt, Viasms naudas aizdevums tiek izsniegts Latvijā dzīvojošām personām vecumā no 20 līdz 70 gadiem. Otrkārt, būtisks ir ienākumu līmenis - tam jābūt tādam, ar kuru iespējams veikt kredīta atmaksu. Trešā svarīgā lieta, kas tiek ņemta vērā pie kredīta pieteikuma izskatīšanas - kredītvēsture. Tai jābūt pozitīvai.

Izvēlies drošu un daudzu iecienītu kredītdevēju - Viasms! Izdevīgi aizdevuma noteikumi, lieliski piedāvājumi un ērti noformējami kredīti.

Uzzini vairāk- http://www.db.lv/reklamraksti/sms-kredits-15-minutes-un-nauda-tava-konta-427726


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru