piektdiena, 2015. gada 30. janvāris

UGUNSDZĒSĪBAS SISTĒMAS KATRAM UZŅĒMUMAM - FNSERVISS.LV


Ugunsdrošība un ar to saistītie jautājumi ir svarīgi visos uzņēmumos. Viens no uzņēmumiem, kas darbojas šajā jomā, ir FN-Serviss.
FN- Serviss ir pieredzējis uzņēmums, kas ir viens no vadošajiem drošības speciālistiem Baltijā. Uzņēmums saviem klientiem nodrošina efektīvas drošības sistēmas, kā arī to uzstādīšanu .
Kā jau minēts, FN-Serviss iesaka katram uzņēmumam atbilstošākās drošības sistēmas.


FN-Serviss nodrošina dažādas signalizācijas sistēmas. Ikvienā uzņēmumā nozīmīga ir, piemēram, ugunsdrošības signalizācija.
FN-Serviss piedāvājumā divu veidu ugunsdrošības signalizācijas iekārtas -konvencionālā ugunsdzēsības signalizācijas sistēma un adrešu ugunsdzēsības signalizācijas sistēma.
Konvencionālā analogā ugunsdzēsības signalizācijas sistēma visbiežāk tiek pielietota neliela izmēra telpās. Ar šo sistēmu ātri var identificēt zonu, kurā radies ugunsgrēks vai bojājums. Turpretī adrešu ugunsdzēsības sistēma piemērota būs lielākos objektos. Katram no uzstādītajiem dektatoriem ir noteikta adrese, kas ļaus ātri noteikt bojājuma vai ugunsgrēka izcelšanās vietu.
Lai uzzinātu vairāk par FN-Serviss piedāvātajām signalizācijas sistēmām, apmeklē Fnserviss.lv
EFEKTĪVUS RISINĀJUMUS DARBA UN CIVILĀS AIZSARDZĪBAS JAUTĀJUMOS SAŅEM PIE FN-SERVISS PROFESIONĀĻIEM
Fn-Serviss darbojas arī darba aizsardzības sfērā, saviem klientiem piedāvājot tādus pakalpojumus kā darba vides iekšējā uzraudzība, obligāto veselības pārbaužu noteikšana, darba vides riski un to novērtēšana, kā arī vairākus citus.
Savukārt tie, kuriem darba aizsardzības tēma sevišķi tuva, lieliska iespēja būs uzņēmuma piedāvātie darba aizsardzības kursi. Šie darba drošības kursi nodrošinās visas vajadzīgās pamatzināšanas, lai pēc to beigšanas varētu strādāt par darba aizsardzības speciālistu uzņēmumā, kurā nav konstatēti paaugstināta riska faktori Kursu laikā tiek aplūkotas tādas tēmas, kā, piemēram, darba vides riska faktori, darba aizsardzība un daudzas citas.
Fn-Serviss pakalpojumu klāstā arī darba aizsardzība, darba iekšējā uzraudzība  un ar to saistīti pasākumi. Tā ir lieliska iespēja ikvienam uzņēmumam parūpēties par drošu darba vidi.
Ja vajadzīgs civilās aizsardzības plāns, arī tā izstrādi var uzticēt FN-Serviss komandai, kas izstrādās uzņēmumam piemērotu civilās aizsardzības plānu, kā arī veiks tā saskaņošanu ar ugunsdzēsības un glābšanas dienestu.
Parūpējies par drošību savā uzņēmumā kopā ar FN-Serviss komandu. Vairāk uzzināt vari - Fnserviss.lv.

Drošības sistēmas - Fnserviss.lv























Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru