piektdiena, 2014. gada 25. aprīlis

Vajadzīgi krēsli banketam? Sazinies ar Akurāts!


krēslu noma
Organizējat pasākumu un nepieciešami krēsli, lai tā viesiem ir, kur sēdēt?Jums noteikti palīdzēs Akurāts piedāvātā banketu krēslu noma! Ar šī pakalpojuma sniegtajām iespējām, jūs varat viegli parūpēties, ka īstajā laikā un vietā tiktu pieejams nepieciešamais sēdekļu daudzums. Jūs varēsiet samazināt izmaksas, jo nebūs vajadzības nepieciešamos ķebļus pirkt. Papildus sēdekļu īrei, uzņēmums Akurāts piedāvā arī citu pasākumiem vajadzīgo aprīkojumu
SIA Akurāts piedāvātajiem krēsliem ir neuzkrītošs, bet gaumīgs dizains, kurš lieliski izskatīsies jebkurā interjerā. sēdekļu karkass ir gatavots no gaiša metāla, un sēdekļi ir melnā krāsā. Ņemot vērā, ka krēsli ir patiešām patīkami, kā arī komfortabli, krēsli ir piemēroti arī banketiem un svinībām, kur nepieciešams tiešām ilgi necelties kājās. SIA Akurāts iznomā arī galdus banketiem un svinībām, kā arī krēslu apvalkus svinīgākas noskaņas radīšanai. Lai lasītu vairāk par krēslu nomas piedāvājumu dodies šeit.
Pasākumu aprīkojuma nomas un servisa uzņēmuma Akurāts sniegtā banketu krēslu noma:
•Ieredēsies praktiski ikvienā pasākumā;
•Nomāt aprīkojumu ir lētāk, kā arī ērtāk kā pirkt;
•Nav vienīgais uzņēmuma Akurāts piedāvājums, kurš tiek sniegts banketu rīkotājiem.
KompānijasAkurāts iznomātie banketu krēsli iederēsies gandrīz jebkura stila telpu iekārtojumā, krēsli būs piemēroti gan svētkiem, gan oficiāliem notikumiem, jo to dizains ir patiešām vienkāršs. Interjera, kā arī krēslu saskaņošana noteikti nesagādās problēmas, jo tie būs viegli pieskaņojami it visam. Tiesa, ja gribēsiet panākt īpašu atmosfēru, to to būs iespējams panākt ar speciālu krēslu pārklāju lietošanu.
nozīmīgi, ka banketu krēslu noma palīdz pazemināt pasākuma izdevumus. Krēslu īre paredz, ka jāmaksā ir vienīgi par laiku, kamēr krēsli ir vajadzīgi. Pirkt krēslus nebūs nepieciešams. Tāpat pasākuma rīkotājiem nevajag satraukties, ko darīt ar krēsliem pēc pasākuma. Lai tos turētu, ir vajadzīgas noliktavas. Ja jums telpas nepieder – telpas ir jāīrē.
Tā kā SIA Akurāts piedāvā ne vien pasākumu krēslus, bet arī citu banketiem un dažādām svinībām vajadzīgo aprīkojumu, viss pasākuma organizētājiem nepieciešamais, sēdekļi, galdi, nojumes un pat sildītāji, ir pieejami vienā vietā. Dažādu banketu un viesību rīkošana ir krietni vienkāršāka. Jānorāda, ka uzņēmums Akurāts nodrošina ne vien aprīkojuma nomu, bet arī tā piegādi uz jūsu norādīto vietu un salikšanu un izjaukšanu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru