trešdiena, 2014. gada 16. aprīlis

Spices urbumi, dziļurbumi, siltumsūkņi u.c. sistēmas no SIA "Ground Water"


Augšējais zemes slānis, dolomīts un smilšakmens slānis - šie ir pazemes slāņi, ko caururbjot iegūst ūdeni. Veidojot urbumu attiecīgajā pazemes kārtā, ūdens no iežiem tiek izspiests un spiediena rezultātā tek augšā. Ūdens autonomās pieveduma vajadzības gadījumā uztici to uzņēmuma SIA "Ground Water" jomas speciālistiem. Atbilstoši lokācijas vietai piemērot atbilstošāko variantu tavam mājoklim.
Dziļurbums dolomīta  ir vispopulārākais ūdens ieguves variants, bez tam labs risinājums mājas, lauku vasarnīcas u.c. uzturā lietojamā ūdens jautājuma nokārtošanā.


Dziļurbumi dzeramā ūdens iegūšanai

Artēziskie - dziļurbumi ūdens piegādes iekārtu izveidošanai, kas veikti zemes pamatiežos. Ūdens ir brīvs no bakterioloģiskā piemaisījuma, kas to padara jo īpaši tīrāku un kvalitatīvāku. Dziļurbumi tiek uzstādīti ūdensnesoša horizonta dziļumā, , un tajā iestiprina nerūsējošā tērauda, plastikāta, tērauda caurules . Dažās lokācijas vietās artēziskā urbuma ūdenī ir liela dzelzs Fe savienojumu un kaļķa koncentrācija, ko labi var novērst ar atbilstošu ūdens filtru ierīkošanu.

Salīdzinot ar citām ūdens pieveduma sistēmām dziļurbumos ir teju neizsīkstošas ūdens rezerves, dziļurbumam ir pastāvīgāka ūdens pienākšana un var nodrošināt ļoti lielu ūdens patēriņu. Atkarībā no dziļurbuma dziļuma, konstrukcijām un grunts sastāva, tā montāža aizņem aptuveni 3 - 10 dienas. Ja plāno privātmāju vai vasarnīcu nodrošināt ar kvalitatīvu dzeramo ūdeni, Udensjums.lv dos vajadzīgo konsultāciju un uzstādīs vietai vairāk pielāgotāko ūdens iegūšanas sistēmu.

Tāpat Udensjums.lv varat pasūtīt siltumsūkņu apkuressistēmas plānošanu un tehnisko izstrādi. Jūs iegūsiet siltu mājokli bez liekām rūpēm - to nodrošinās siltumsūkņu darbs.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru